FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB

CHINDIA - FCSB. VIDEO Toni Petrea propune un jucător la națională: „Sper să fie chemat în cel mai scurt timp”

Sursă foto: captură Facebook @FCSB
Sursă foto: captură Facebook @FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 17:07 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 17:36

Toni Petrea, 45 de ani, antrenorul lui FCSB, a prefațat duelul contra Chindiei Târgoviște de luni (etapa #9 din Liga 1).

  • Chindia - FCSB se joacă luni, 2 noiembrie, de la ora 21:00. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT de la GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Antena Sport.

Tehnicianul roș-albaștrilor și-a exprimat dorința de a se apropia de liderul CS Universitatea Craiova, care este în acest moment la 6 puncte de FCSB, având și un meci în plus disputat.

VIDEO Toni Petrea, înainte de Chindia - FCSB: „Trebuie să fim atenți, adversarul a realizat surprize”

„Vrem să profităm de forma bună pe care o avem și să mai aducem încă 3 puncte, să ne apropiem din nou de lider. Chindia a avut niște rezultate surprinzătoare, a luat un punct cu CFR, a obținut o victorie la Botoșani. E o echipă cu o defensivă bună, periculoasă pe contraatac. Trebuie să fim atenți și să încercăm să ne impunem. 

De la meci la meci încercăm să ne îmbunătățim jocul. Mă bucur că marcăm cu jucători din mai multe compartimente. Nu simt o presiune. E un campionat lung, se va juca până la final, mai e și play-off-ul. Mă interesează doar ce facem noi”, a declarat Petrea în cadrul unei conferințe de presă.

Chindia - FCSB. Toni Petrea, despre Dennis Man: „Sper să-și găsescă un loc și la națională”

Antrenorul lui FCSB a vorbit și despre Dennis Man, golgeterul din Liga 1 (7 reușite), pe care-l vede pregătit pentru prima reprezentativă: „Valoarea lui Dennis Man nu i-o poate pune nimeni la îndoială. Traversează o perioadă foarte bună acum. Sper să-și găsească un loc și în cadrul echipei naționale în cel mai scurt timp și, de ce nu, să prindă un transfer în străinătate”.

„Florinel Coman urmează în continuare programul de recuperare. Am speranțe ca după pauza competițională să ne bazăm din nou pe serviciile lui”

Am văzut și eu execuția lui Udrea de la echipa a doua. A fost una frumoasă, l-am felicitat. Îi doresc succes în continuare”

Toni Petrea, antrenor FCSB

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de Chindia - FCSB

Citește mai multe știri din Liga 1:

Omul care i-a adus pe spanioli e dezarmat: „Speranța nu a murit, e în comă. Timpul ne-a devenit dușman”

Andrei Cristea, la borna 400 în Liga 1!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
100550221766435
Titi Suru  •  01 Noiembrie 2020, 22:00
Postat de jgcwgwgvgebtr pe 01 Noiembrie 2020, 21:31

Pai Man a fost varza la U21 cu Ucraina. S-a descurcat bine la meciuri vandute si cu Malta. Cum pondereaza Instat meciurile aranjate? Sa invete fotbal si in mod sigur Radoi il va chema.

nuuuuu hatere !!in meciul cu ucraina , man abia se coborase din pat !!...si NU !! n-are ce cauta acum la nationala ... radoi sa se duca naibii in cap cu pacalicii de deac , mitrita sau iancu .. si sa ne lase !!

ekneb
ekneb  •  01 Noiembrie 2020, 21:33

Din nefericire pt ca fcsb sa si revina financiar... ar avea nevoie de minim 20 mil € , speranta lui gigi ii sa vanda scump 2...3 jucatori.... dar oare ce va fi dupa ce ti vinzi vreo 2.. 3 fotbalisti? Realitatea e ca in champions league ii aproape imposibil... europa league ... adio ... deci mai bine ne ocupam de derbiurile cu chindia targoviste.

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  01 Noiembrie 2020, 21:31

Pai Man a fost varza la U21 cu Ucraina. S-a descurcat bine la meciuri vandute si cu Malta. Cum pondereaza Instat meciurile aranjate? Sa invete fotbal si in mod sigur Radoi il va chema.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează