FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA

EXCLUSIV Jucătorii Chindiei au refuzat să se antreneze! » Toate detaliile despre scandalul din curtea revelației campionatului

Chindia/ foto Imago Images
Chindia/ foto Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022 21:00 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2022 21:29

Jucătorii de la Chindia Târgoviște au protestat după ce nu și-au primit salariile în ultimele 3 luni. Ei au refuzat să se antreneze joi, la reunirea echipei, după pauza cauzată de întrerupere Ligii 1.

Elevii lui Toni Petrea s-au dus la baza de la Aninoasa unde urmau să aibă antrenamentul. Ei au stat 15 minute îmbrăcați în haine civile și i-au zis tehicianului că nu fac antrenamentul. Vineri, după insitențele lui Petrea, ei acceptat cu greu să se antreneze.

„Gigi Becali m-a văzut la masa presei în Ghencea și mi-a spus niște lucruri foarte dure” » Ce spune Mironică despre istoricul său cu patronul FCSB: „Nu mai e acel om realmente sălbatic”
PROFU' DE SPORT
„Gigi Becali m-a văzut la masa presei în Ghencea și mi-a spus niște lucruri foarte dure” » Ce spune Mironică despre istoricul său cu patronul FCSB: „Nu mai e acel om realmente sălbatic”

Pe 15 decembrie se vor împlini 4 luni de când jucătorii nu și-au mai primit salariile. În plus, ei nu și-au încasat nici primele promise pentru slavarea de la retrogradare la finalul sezonului trecut, când au trecut la baraj de Chiajna, la penalty-uri.

Jucătorii Chindiei aveau promiși și 1000 de lei pe punct, dacă la finalul lunii se aflau în primele 12 clasate. Ei sperau măcar că vor primi 500 de lei de punct pentru victoriile obținute de la sosirea lui Toni Petrea, așa cum le promisese conducerea, chiar dacă nu se aflau încă în primele 12 clasate din Superliga. 

Stadionul din Târgoviște nu va fi inaugurat cu FCSB

O altă nemulțumire a jucătorilor este faptul că sunt șanse foarte mici să debuteze pe nou stadion din Târgoviște cu FCSB la începutul lui decembrie, așa cum primarul orașului a anunțat în repetate rânduri.

În acest caz, meciul cu roș-albaștrii de pe 10 decembrie se va juca la Ploiești.

Popadiuc despre cum a fost la un pas să renunțe la fotbal: „M-am dus să predau geanta cu echipamentul”

Citește și alte știri din Superliga:

Următorul transfer la FCSB? » Hagi l-a făcut să strălucească și are cel mai bun sezon al carierei!

Petrolul deține recordul într-un top în care FCSB și Universitatea Craiova sunt la polul opus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează