LIGA 1  ·  CHINDIA - POLI IAȘI 0-2

CHINDIA - POLI IAȘI 0-2 // Andrei Cristea și Mircea Rednic au dedicat victoria memoriei lui Ionuț Popa: „E antrenorul care mi-a marcat cariera”

CHINDIA - POLI IAȘI 0-2 // Andrei Cristea și Mircea Rednic au dedicat victoria memoriei lui Ionuț Popa
CHINDIA - POLI IAȘI 0-2 // Andrei Cristea și Mircea Rednic au dedicat victoria memoriei lui Ionuț Popa

Articol de - Publicat sambata, 27 iunie 2020 20:29 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 20:31

Andrei Cristea, 36 de ani, a dat două pase de gol în victoria de azi a lui Poli Iași, 2-0 cu Chindia, și a dedicat triumful fostului său antrenor, Ionuț Popa.

„Dedic victoria lui Ionuț Popa, o persoană respectată de toată suflarea ieșeană. E antrenorul care mi-a marcat cariera. M-a ajutat în cel mai greu moment, după eșecul de la Timișoara”, a spus Cristea, care a evoluat în returul campionatului 2007-2008 la Iași, fiind transferat apoi de Dinamo.

„Dedic victoria prietenului meu și marelui antrenor Ionuț Popa”
Mircea Rednic

Ionuț Popa a fost înmormântat azi la Arad, cu puțin timp înainte de startul meciului Chindia - Poli Iași, care a avut loc la ora 17:00.

Antrenorul, care avea 67 de ani, se confrunta de mai bine de un an cu grave probleme de sănătate, iar pe 9 iunie a intrat în comă după ce a suferit un stop cardio-respirator. Pe 25 iunie, Popa a suferit un alt stop cardio-respirator, care, din păcate, i-a fost fatal.

Mircea Rednic, devastat după moartea lui Ionuţ Popa: "Nu mai era nimic de făcut"Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (1)
emil1986  •  28 Iunie 2020, 11:05

Foarte frumos gestul lui Cristea. Felicitari!

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1