FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - RAPID 2-1

Toni Petrea pune la punct un jucător al Rapidului: „Ar trebui întâi să gândească. Nu știe ce spune!”

Anton Petrea (47 de ani) a taxat declarațiile date de Antonio Sefer (22 de ani) la finalul victoriei obținute de Chindia Târgoviște în fața Rapidului, scor 2-1. +17   FOTO
Anton Petrea (47 de ani) a taxat declarațiile date de Antonio Sefer (22 de ani) la finalul victoriei obținute de Chindia Târgoviște în fața Rapidului, scor 2-1.

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2022 17:47 / Actualizat marti, 04 octombrie 2022 18:16

Anton Petrea (47 de ani) a taxat declarațiile date de Antonio Sefer (22 de ani) la finalul victoriei obținute de Chindia Târgoviște în fața Rapidului, scor 2-1. 

Prima victorie a Chindiei din acest sezon a adus frustrare în tabăra Rapidului. Antonio Sefer a oferit cea mai dură reacție, acuzând strategia aleasă de Petrea: „Echipele astea mici se apără cu toți jucătorii, iar la final se bucură ca și cum ar fi câștigat un campionat”. 

Talentul lui Rusandu
EDITORIAL
Talentul lui Rusandu

Antrenorul târgoviștenilor a pus declarația lui Sefer pe seama lipsei de experiență. 

Toni Petrea, replică pentru Sefer: „E tânăr, nu realizează ce spune”

„Cred că jucătorii tineri ar trebui să gândească mai întâi. E important ce faci tu, nu adversarul. Dacă tu nu reușești să îți creezi ocazii de gol, e vina ta. 

Sefer e tânăr, încă nu realizează ce spune. Dar e un jucător de valoare, va crește. Cunosc și eu sentimentul. Consider că nicio echipă din Liga 1 nu e atât de mică. Chiar dacă noi nu câștigasem niciun meci, cu puterea și unitatea grupului am reușit”, a spus Toni Petrea la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Ce a spus Sefer după Chindia - Rapid 2-1

„Este o seară tristă. Din păcate nu am câștigat. Adversarul și-a făcut bine tactica, s-a apărat cu toți jucătorii. Nu am reușit să îi desfacem și să jucăm jocul pe care ni-l doream. Nu contează stadionul. Contează să fim noi bine și să jucăm ce ni se cere. Nu am putut să ne facem jocul. 

Trebuie să ștergem meciul cu buretele pentru că nici când câștigăm nu facem nunți, nici când pierdem nu trebuie să facem înmormântări. Trebuie să pregătim meciul cu Botoșani și, cu siguranță, atunci vom avea altă față. 

În România sunt doar câteva echipe care joacă defensiv, din păcate. Sunt echipele astea mici care se bucură pentru orice fază, se apără cu toți jucătorii, iar la final se bucură ca și cum ar fi câștigat un campionat. Suntem dezamăgiți, supărați, dar trebuie să uităm această seară”, a fost declarația prin care Sefer l-a înfuriat pe Toni Petrea. 

VIDEO Toni Petrea, rezervat după victoria cu Rapid: „Sper să-i fac să înțeleagă asta”

Citește și alte știri din SuperLigă: 

Nu e bun nici la Clinceni sau Mioveni » Ce s-a ales de „Aguero” de la FCSB, pariul lui MM Stoica

Panduru n-a înțeles decizia lui Mutu din minutul 60: „De ce să joci așa?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
flob
flob  •  05 Octombrie 2022, 12:24

Când ai fost sclav toată cariera ta de antrenor, nu ai dreptul sa mai dai lecții. Chindia a câștigat nu doar datorită grupului ci și cu concurență mare a brigăzii de arbitri. Pe el în înțeleg într-un fel, cat a antrenat până acum nu avea voie să gândească și nu prea știe cum se face.

paolo11
paolo11  •  05 Octombrie 2022, 05:47

Mania persecutiei la rapizi...Sau poate vine de la perioada aia când au fost marginalizați, asupriți, obiditi...

adriann_
adriann_  •  04 Octombrie 2022, 21:51

In loc sa se ia de jocul Chindiei Sefer trebuia sa atace jaful comis de Rusandu in cardasie cu baietii din duba VAR...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează