FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - VOLUNTARI 2-2

VIDEO ȘI FOTO Momentul serii după ce Chindia a retrogradat în Liga 2 » Un fotbalist a dat copiilor tot ce avea la el

Marco Dulca a împărțit autografe și obiecte personale micilor microbiști
Marco Dulca a împărțit autografe și obiecte personale micilor microbiști

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2023 13:09 / Actualizat sambata, 20 mai 2023 13:13

Chindia a reușit doar un egal aseară, cu Voluntari, scor 2-2, la primul meci jucat acasă în Superligă după o pauză de 25 de ani. Rezultatul n-a fost suficient pentru târgovișteni, care au fost depășiți de FC Argeș în clasament, astfel că din sezonul viitor vor juca din nou în Liga 2. 

Revenit la Chindia după „escala” la FCSB, Marco Dulca a evoluat timp de 45 de minute, apoi a fost schimbat Toni Petrea având nevoie de jucători de profil ofensiv pentru a doua parte, la pauză scorul fiind 2-0 pentru ilfoveni. 

Vizibil afectat, Marco s-a oprit totuși la ieșirea din stadion pentru poze și autografe. Mai mult, mijlocașul de 24 de ani al Chindiei n-a scăpat prea ușor de micii microbiști. 

Pentru că nu mai avea tricoul de joc, pe care deja îl oferise unui suporter, Marco le-a dat puștilor tot ce avea în ghiozdan: tricouri și șorturi de antrenament, ba chiar a dat și ghetele cu care jucase în ultima vreme.

Apoi s-a oprit încă o dată pentru o rundă de autografe și poze, Marco fiind unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din lotul dâmbovițenilor. ”Ce să vă mai dau, copii? Nu mai am ce, am dat tot ce aveam la mine”, le-a zis Marco puștilor în timp ce căuta în ghiozdan după ceva ce ar mai putea reprezenta o amintire pentru micii fotbaliști. 

E liber de contract 

Revenit iarna trecută de la FCSB, Marco mai are contract cu Chindia doar până la finalul lunii iunie, apoi mijlocașul de 24 de ani este liber și poate semna cu orice echipă. În situația sa sunt alți 23 de jucători din lotul Chindiei, lucru recunoscut și de Sorin Paraschiv, directorul sportiv al echipei. 

"Nu știm ce facem, deocamdată nu pot să vă spun ce vom face, ce strategie va fi. 23 sau 24 de jucători termină contractele. Va fi foarte greu să faci o echipă nouă și să ataci promovarea, vedeți ce greu este în Liga 2”, a spus ”Para”. 

Citește mai multe știri despre Chindia:

Pleacă de la Chindia? Toni Petrea: „Termin contractul. Puteam să dau bir cu fugiții mai devreme”

Sperietură serioasă la Târgoviște » Medicii au intervenit de urgență la vestiare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează