FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE - ASTRA

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - ASTRA 1-0 // VIDEO „Chirurg” alergat de Rață » Viorel Moldovan obține a doua victorie la rând cu Chindia

Articol de - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 19:20

Chindia Târgoviște a câștigat la limită meciul cu Astra Giurgiu din etapa a 11-a a Ligii 1, scor 1-0. 

Chindia a dat lovitura, răpindu-i Astrei lui Alexa trei puncte după golul de efect al mijlocașului moldovean. 

După victoria răsunătoare cu Dinamo, de etapa trecută, Astra a venit cu pieptul înainte crezând că va lua lejer trei puncte cu Chindia lui Viorel Moldovan. Dar nu a fost deloc așa! După o primă repriză de adormit la propriu, cu un singur șut pe spațiul porții, cele două echipe s-au trezit în partea a doua. Culmea, în ciuda vedetelor din trupa lui Dan Alexa, trupa cu adevărat periculoasă a fost Chindia.  

Daniel Florea și Neguț au atacat în șarje poarta apărată de Kitanov, au trimis șuturi-rachetă, iar Dumiter chiar a lovit bara în minutul 70. Asta după ce cu zece minute în urmă, Dumitrașcu a marcat, dar golul a fost anulat corect pentru ofsaid. 

Care vedete? 

Totul spre disperarea lui Dan Alexa care a privit disperat de pe margine. La spectacol a contribuit și „centralul” Andrei Chivulete. Arbitrul a dictat penalty pentru Chindia la un presupus henț al lui Gabriel Simion, în minutul 66, dar după presiunile giurgiuvenilor s-a mai consultat cu colegii și a renunțat la decizia inițială. După muncă și răsplată! În minutul 83, celebrul Vadim Rață a marcat cu un șut deviat de la 30 de metri, reușita sa venind corect după cursul reprizei secunde. 

Cu această victorie, Chindia lui Viorel Moldovan s-a apropiat la doar trei puncte de locul șase, calificabil în play-off, iar Astra lui Dan Alexa, cu vedete ca Tamaș, Budescu și Răduț în componență, s-a făcut de râs. 

3 victorii, 3 egaluri și 5 înfrângeria înregistrat Chindia până acum în Liga 1

Chindia - Astra 1-0

  • A marcat: Rață 83

Echipele de start:

Chindia: Aioani - Martac, Pițian, Leca, Neciu - Neguț (Ivancic 74), Rață, Bic, Burlacu (Dumitrașcu 60) - Dumiter, Florea (Dudea 87)
Rezerve: Popescu, Dinu, Dumitrașcu, Dudea, Cherchez, Voduț, Ivancic
Antrenor: Viorel Moldovan

Astra: Kitanov - Radunovic, Tamaş, Dandea, Graur, Răduţ (Begue 56), Crepulja, Simion - Budescu, Tounkara (Bruno 70), Stahl (Ajayi 28)
Rezerve: Lazăr, Bruno, Dima, Biceanu, Şerban, Begue, Ajayi
Antrenor: Dan Alexa

Arbitru: Andrei Chivulete (București) / A1: Radu Ghinguleac (București) / A2: Vlad Bârleanu (București)
Stadion: „Ilie Oană” (Ploiești)

Vezi și: 

PCH l-a făcut praf pe Dan Alexa: „Ar fi rușinos să dăm într-unul pe care-l bat femeile”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
815309251857881
Popa George  •  29 Septembrie 2019, 09:47

ce seic,ca l-a driblat portarul.

alex_x
alex_x  •  29 Septembrie 2019, 04:57

După 20 de ani Chindia are din nou echipa mare. Sper sa nu vândă jucătorii și sa încerce o performanta și la Târgoviște. Viorel Moldovan e un antrenor serios și motivat. Multa bafta în continuare.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  29 Septembrie 2019, 01:27

merita victoria Chindia, joaca deschis, ofensiv, un fotbal modern.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează