FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE - CFR CLUJ 1-4

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - CFR CLUJ 1-4 // Note GSP: cât a primit fotbalistul distrus de Dan Petrescu + 3 jucători din echipa campioanei s-au evidențiat

Luis Aurelio, mijlocașul CFR-ului, în meciul contra Chindiei Târgoviște // foto: sportpictures.eu
Luis Aurelio, mijlocașul CFR-ului, în meciul contra Chindiei Târgoviște // foto: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 august 2019 03:57

CFR Cluj s-a impus cu 4-1 în deplasarea cu Chindia Târgoviște, echipa lui Dan Petrescu revenind în repriza secundă după ce a fost condusă cu 1-0 la pauză.

Trei jucători din formația campioanei s-au evidențiat aseară. Ciprian Deac și-a luat revanșa pentru prestația modestă din returul cu Maccabi, 2-2. Acesta a înscris golurile trei și patru ale clujenilor, cele care au securizat victoria. El a fost notat cu 8 de Gazeta Sporturilor, același calificativ pe care l-a primit și Alexandru Păun, marcatorul golului secund al „feroviarilor”.

La revenirea printre titulari după cea de-a doua intervenție pe cord, George Țucudean a înscris golul egalizator, golgeterul ultimelor două sezoane primind nota 7.

Nu la fel de bine s-a descurcat puștiul Cătălin Itu. Mijlocașul de 19 ani a fost înlocuit după doar 28 de minute, iar la final a fost aspru criticat de Dan Petrescu. Acesta a fost notat cu 5, la fel ca Andrei Mureșan, fundașul care a gafat la golul din care Mihai Neicuțescu a deschis scorul.

Din tabăra Chindiei, cel mai bun om a fost Mihai Neicuțescu. Vârful de 20 de ani împrumutat de la Dinamo a deschis scorul, reușind cel de-al doilea său gol al sezonului. Acesta a primit nota 7.

Apărarea dâmbovițenilor a fost în suferință. Portarul Aioani și fundașii Martac, Benga și Leca au primit nota 5. Toți au avut evoluții modeste în repriza secundă, fiind simpli spectatori la asediul campioanei din a doua parte a meciului. Cel mai slab de pe teren a fost Daniel Novac, mijlocașul nou-promovatei fiind depășit în multe momente din meci. Acesta a fost notat cu 4.

„Pe Itu am vrut să-l schimb din minutul 15, nu mi s-a părut că e în meci. Nu cred că s-a antrenat bine în această săptămână. El n-a jucat niciodată în Liga 1”
Dan Petrescu, despre Cătălin Itu

VIDEO cu golurile partidei


Click pe imagine pentru zoom!

Vezi și: Dan Petrescu a făcut iureș în vestiar: „V-aș schimba pe toți dacă aș putea!” + mesaj urgent pentru conducere: „Rezolvați, eu nu fac miracole”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
lionforever
lionforever  •  04 August 2019, 12:52

Oricum la cat de "specialisti " sunteti voi notele nu au nici-o relevanță.

geogeo
geogeo  •  04 August 2019, 12:41

Deac merita si un rosu, dar la CFR nu se da decat daca e in minutele de final sau in prelungiri, iar Gaman si tusierii meritau 10 (toti trei la un loc) cu felicitari!

1_0_1_0
1_0_1_0  •  04 August 2019, 11:38

Si ma rog de ce a fost distrus? Pentru ca antrenorul a facut o apreciere la adresa lui? Mai aveti un pic si-l puneti pe nefericit *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează