FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA

Chindia Târgoviște își completează defensiva » Vine Alexandru Benga

Alexandru Benga vs Alexandru Chipciu în FCSB - Petrolul
Alexandru Benga vs Alexandru Chipciu în FCSB - Petrolul

Articol de - Publicat duminica, 23 iunie 2019 17:36

Chindia a câştigat primul amical al verii, 3-1 cu Academica Clinceni, după „dubla” lui Daniel Florea (31 de ani)  şi reuşita lui Ovidiu Bic (25 de ani), mijlocaș proaspăt adus de la CSU Craiova. 

Antrenorul Viorel Moldovan l-a testat cu prilejul acestui amical pe mijlocaşul din Burkina Faso Blaise Yameogo, 25 de ani, ultima oară la Zimbru Chişinău.

Până la plecarea în cantonamentul de la Braşov, programată duminică, Chindia speră să rezolve situaţia lui Alexandru Benga, ultima oară în Bulgaria, în prima ligă, la Septemvri Sofia.

Experimentatul apărător central de 30 de ani care în Liga 1 a mai jucat la Petrolul și Oțelul este în discuţii avansate cu dâmboviţenii şi ar putea parafa în zilele următoare un contract pe doi ani cu trupa condusă de Marcel Ghergu.

VEZI ȘI:

Ovidiu Herea l-a convins pe Marius Măldărășanu să meargă la Metaloglobus

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează