FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE - DINAMO 3-2

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - DINAMO 3-2 // Cum și-a motivat Viorel Moldovan jucătorii: „Le-am spus că îmi doresc să retrăiesc acele clipe”

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 august 2019 22:02

Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul Chindiei Târgoviște, a recunoscut că a apelat la o metodă specială pentru a-și motiva jucători înainte de meciul cu Dinamo, câștigat cu scorul de 3-2 (Neguț '19, Leca '45+3, Cherchez '65 pen.  / Montini '54, Nistor '82), în etapa a șasea a Ligii 1. 

Tehnicianul a făcut apel la latura emoțională a elevilor săi, cărora le-a pus în vestiar filmări cu bucuria trăită în sezonul trecut, în Liga 2.  

„Aveam nevoie de această victorie ca de aer, ca de apă. E important că am reușit să câștigăm acest joc, mai ales împotriva lui Dinamo. Îmi felicit băieții pentru caracterul de care au dat dovadă. Tot timpul încerc să găsesc soluții și să îi motivez.

Am făcut un remember vizavi de ceea ce am realizat noi anul trecut în Liga 2. Le-am pus niște clipuri cu bucuriile după anumite victorii și le-am spus că îmi doresc enorm de mult să retrăiesc acele clipe”, a spus Viorel Moldovan, la Look Sport.

„Această victorie o să ne dea moral și o să facem meciuri de maniera asta mult timp de acum încolo. Important e că a intrat în poartă, nu mai contează cum. Mă bucur că am marcat, dar mai mult mă bucur că am reușit să câștigăm. Eu încerc să muncesc din ce în ce mai mult și să joc la un nivel cât mai înalt, asta mi-am propus de mic copil”
- Cristian Neguț, marcatorul primului gol (VEZI AICI REUȘITA)

VEZI ȘI:

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - DINAMO // VIDEO Ultrașii din PCH au oprit din nou meciul! Ce s-a întâmplat la Ploiești

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează