FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE - DINAMO

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - DINAMO // Dusan Uhrin a pregătit 3 schimbări la debutul său + cine e surpriza de pe bancă

Chindia - Dinamo // foto: Raed Krishan
Chindia - Dinamo // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 august 2019 18:34

CHINDIA - DINAMO // Dusan Uhrin jr. (51 de ani) debutează în această seară pe banca lui Dinamo, cehul având misiunea de a îi scoate imediat pe „câini” din zona retrogradării. 

Aflat la primul meci de la revenirea în România, tehnicianul a pregătit o serie de modificări în partitura celor de la Dinamo. În primul rând, Ricardo Piscitelli, 25 de ani, revine în poarta echipei după două etape, italianul fiind ultima oară titular pe 27 iulie, în deplasarea de la Cluj, scor 0-1.

În precedentele două meciuri, între buturi s-a aflat Cătălin Straton, 29 de ani, cel care a încasat 4 goluri, în partidele contra Clinceniului, 4-2, și împotriva lui Poli Iași, 0-2.

O altă modificare orchestrată de Uhrin jr. îl are protagonist pe Ricardo Grigore, 20 de ani, care începe titular la mijlocul terenului, unde face pereche cu Alexandru Răuță, 27 de ani.

Spre deosebire de eșecul de la Iași, 0-2, Dinamo nu mai abordează partida cu doi atacanți. Italianul Montini e unicul din avanposturi, față de partida trecută, când acesta a evoluat alături de Daniel Popa, azi doar rezervă.  

Nistor, în sfârșit pe foaie

Surpriza de pe bancă e reprezentată de Dan Nistor, mijlocașul care nu a bifat nici măcar un minut în acest sezon. Liderul incontestabil al echipei ar putea fi trimis pe teren în repriza secundă. 

„E frumos că revin în România. Acum ne concetrăm doar pentru meciul de azi, nu mă gândesc la altceva. Jucăm cu doi închizători, iar Grigore e unul dintre ei. Vom avea astfel 3 jucători sub 21 de ani în echipă” Dusan Uhrin, înainte de meci, la Look Sport

PRIMUL „11” AL LUI DINAMO CU CHINDIA:

Piscitelli - Moura, Klimavicius, Ciobotariu, Sin - Răuță, R. Grigore - Sorescu, Bru, Mihaiu - Montini

Urmărește AICI meciul Chindia Târgoviște - Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează