FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB 1-2

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - FCSB 1-2 // Două decizii CONTRA-FCSB pe durata primei reprize: ce reclamă roș-albaștrii + ce a spus Porumboiu

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 20:53

FCSB, echipă care a reclamat vehement arbitrajele în acest sezon, a avut noi motive de nemulțumire după prima repriză a partidei cu Chindia Târgoviște. Roș-albaștrii au fost dezavantajați în două rânduri de către arbitrul Ionuț Coza. Meciul s-a terminat 2-1. 

Golul Chindiei, plecat după un henț evident! Echipa lui Vintilă a protestat în zadar

Chindia Târgoviște a deschis scorul în partida cu FCSB în minutul 13, prin Daniel Florea, însă faza ce a precedat reușita dâmbovițenilor e una controversată. 

Golul lui Florea a pornit de la o fază din flancul drept al atacului echipei lui Viorel Moldovan. Dumiter a recuperat o minge dintre Iulian Cristea, Planic și Panțâru, însă fotbalistul gazdelor s-a folosit clar de mână. 

Cei trei fotbaliști ai FCSB-ului s-au oprit preț de două-trei secunde, timp în care Dumiter a avut timp să-și pregătească centrarea pentru Neguț, care a oferit centrarea din care Florea l-a învins pe Andrei Vlad.

Penalty neacordat, înainte de golul lui Moutinho

FCSB a egalat în minutul 30, prin Moutinho, care a înscris în urma unui șut deviat de Mihai Leca. Totuși, arbitrul a privat echipa lui Vintilă de un penalty cu trei minute înainte de gol, când portarul Aioani l-a doborât în careu pe Iulian Cristea. Reluările au susprins contactul evident dintre ce doi: portarul a ieșit, nu a atins mingea și l-a doborât pe Cristea. Și de această dată, „centralul” a lăsat eronat jocul să continue.

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - FCSB 1-2 // Două decizii CONTRA-FCSB pe durata primei reprize: ce reclamă roș-albaștrii + ce a spus Porumboiu

Verictul lui Porumboiu, la GSP Live

”Jocul ar fi trebuit să fie oprit la prima fază, cea cu hențul. Ieșirea portarului la cea de-a doua fază e haotică. Faza trebuie privită ca pe un fault, deci trebuia lovitură de la 11 metri”, a spus Adrian Porumboiu, la GSP Live. 

Urmărește AICI toate detaliile de la Chindia - FCSB!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (30)
cornelconasu
cornelconasu  •  21 Octombrie 2019, 10:13
Postat de andrei.f pe 21 Octombrie 2019, 05:23

Steaua este dezavantajata de aproape toti arbitrii, concluzia e clara, ordinul vine de sus!

Ce ti-ai fi dori , henț acum sau penalty clar pentru Dinamo la henț în meciul cu voi ? ! Amândouă nu se poate ! Dinamo a avut un gol anulat aiurea etapa asta la 1-0 pentru un offside(asistent ”marele” Șovre- 1,65 !!!!) în care jucătorul era cu 2m , da 2 m în spate ! Apoi a fost un henț în careu identic cu ăsta de aseară ! Nu s-a dat nimic! Dacă egala Gazul și rămânea așa ?! A existat vreun articol ??!!! Dacă Dinamo marca cu Fcsb din penalty făcea 2-0 și câștiga jocul ? DA...”ordinul vine de sus” !!!

4000deoi
4000deoi  •  21 Octombrie 2019, 09:31
Postat de andrei.f pe 21 Octombrie 2019, 05:23

Steaua este dezavantajata de aproape toti arbitrii, concluzia e clara, ordinul vine de sus!

De la D-zeu andrei! De la D-zeu! La cat a furat ciobanul ghebos in campionatul romanesc cu arbitrii, cu echipele satelit, cu fotbalul de cumetrie, cu nașii si finii la un loc, nu va mai spală nici apa Iordanului! Amin!

4000deoi
4000deoi  •  21 Octombrie 2019, 09:27
Postat de j0k3r pe 21 Octombrie 2019, 08:18

ai perfecta dreptate. ca atunci cand au jucat cu Craiova si nu au avut 2 eliminati si cristea a faultat in careu. sau cu dinamo cand a facut la fel. ce mentalitate de 2 bani aveti...vai de steaua voastra

Ce mult a dezavantajat-o Kovacs pe fc5b=penalty in meciul cu Dinamo, ceva de speriat! A viciat rezultatul! Penalty clar nedat lui Dinamo, care se vedea din naveta spațială! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează