FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - GAZ METAN

Chindia Târgoviște - Gaz Metan Mediaș 1-1 // VIDEO Iordănescu și Moldovan cad la pace după o repriză secundă plină de evenimente! Cum arată ACUM clasamentul Ligii 1

Articol de - Publicat sambata, 26 octombrie 2019 18:00

Chindia Târgoviște și Gaz Metan Mediaș au remizat, scor 1-1, în prima etapă a returului Ligii 1.  

Edward ba a avut probleme cu inima, ba s-a supărat pe toată lumea și a decis să nu mai vorbească până în decembrie. Dar n-a putut să stea mult ascuns și a ieșit din vizuină. "Am simţit că îmi sunt trădate aşteptările", a spus înaintea partidei. 

Droppa a avut prima ocazie pe "Ilie Oană", dar șutul trimis la colțul lung nu a prins și poarta. Chamed a centrat de pe stânga, Sg. Buș a deviat ușor cu capul, dar Olaru a tras cu toată forța direct în transversală (38). Mediașul încearcă, dar nu îi iese. Dacă alb-negrii mai mișcă ceva, Chindia nu se regăsește! Etapa trecută i-a făcut pe steliști să tremure serios în ghete. Acum, niciun șut pe spațiul porții, nicio ocazie! Nimic, nimic! 

„Chindia, Chindia, Chindia!”, scandează suporterii. Yameogo le face pe plac. Reușește o fază magistrală (59), driblează scurt și trage cu stângul. Pleșca iese în evidență și respinge spectaculos. Mingea a ajuns la Dumiter, dar cu toată poarta goală a tras mult peste. Ce șansă imensă! Ocaziile se răzbună. Un un-doi spectaculos Droppa - Olaru îi face pe dâmbovițeni să se trezească. Darius a expediat o „torpilă” de la 20 de metri, Aioani avea magiun pe mănuși, nu a prins mingea, Sergiu Buș, aflat în apropiere, nu s-a încurcat și a marcat (64). 

Și-au început fluierăturile ca la mitingurile politice. Voduț e făcut cu ou și cu oțet de fani, fluierat și înjurat de mama focului. Moldovan e ca un titirez pe margine, Cherchez vrea să-i bage-n meci. A prins un șut-bombă din afara careului, dar Pleșca era acolo (67). Cardoso e la un pas să facă 2-0, dar Pițian le strică planurile, se înalță peste toată apărarea medieșenilor, pune capul și egalează (86).  

Moldovan mai are un pic și începe să danseze, Edward se afundă scaunul moale de pe bancă, are deja un „galben”, așa că nu-și permite a treia eliminare din sezon. Își scoate șapca din cap și-njură de mama focului. A scăpat victoria și un loc pe podium. Ely i-a ridicat tensiunea lui Iordănescu jr. (90+5), dar pasa prea lungă a lui Buș n-a fost ajunsă și s-a terminat egal. Ca-n tur. 

Gaz Metan ocupă în acest moment locul 4 în Liga 1, cu 22 de puncte, dar poate să cadă o poziție, în funcție de rezultatul partidei dintre FC Botoșani și Astra Giurgiu. Chindia ajunge la 16 puncte și este pe locul 11. 

FINAL » Chindia - Gaz Metan 1-1

ECHIPELE DE START

Chindia: Aioani - Martac, Benga, Pițian, D. Dumitrașcu - O. Bic, L Mihai - Yameogo, Cherchez, Dumiter - Voduț 
Rezerve: D. Moldovan, Dudea, Neciu, Novac, A. Burlacu, Rață, Neguț 
Antrenor: Viorel Moldovan 

Gaz Metan: Pleșca - R. Romeo, Larie, M. Constantin, Velisar - Droppa, Diakota, Chamed - Olaru, Cardoso, S. Buș 
Rezerve: Batista, Pleașcă, R. Popa, N. Roșu, Drăghici, Trif, Ely Fernandes 
Antrenor: Edward Iordănescu

STADION: „Ilie Oană” (Ploiești)
ARBITRU: Adrian Cojocaru

VEZI ȘI

Hermannstadt - FCSB, liveTEXT de la 20:30 » Roș-albaștrii vor victoria fără doi jucători de bază

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
antalmihai
antalmihai  •  26 Octombrie 2019, 20:39

ce ,,nenorocit,, asta care a scris articolul... cum edy, injura??? mare nesimtit, asta pe drept!

rocky2
rocky2  •  26 Octombrie 2019, 20:12

Pe care "stelisti" i-a facut Chindia sa tremure etapa trecuta Craiţoiule? Demagogia e politica gsp?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează