FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - HERMANNSTADT 1-1

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - HERMANNSTADT 1-1 // Arbitrul Adrian Comănescu și-a încheiat cariera într-un meci cu două penalty-uri

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 decembrie 2019 17:19

Chindia Târgoviște - FC Hermannstadt 1-1 a fost ultimul meci pe care centralul Adrian Comănescu (45 de ani) l-a condus în Liga 1. Centralul a acordat corect două lovituri de la 11 metri, iar GSP l-a notat cu 7 în caseta tehnică.

Comănescu a pus astfel stop unei cariere de 13 ani în Liga 1, atingând în această perioadă borna de 119 meciuri arbitrate în prima divizie.

Adrian Comănescu a devenit arbitru în 1994 şi a făcut pasul de la „judeţeană" la Divizia C promovând primul pe ţară. A stat 4 ani în Liga a 3-a şi alţi 4 ani în „B", iar primul meci în Liga 1 l-a bifat în toamna lui 2006, pe Ghencea, într-un meci Steaua - Jiul 3-0. 

"Sunt foarte, foarte multe. Sunt multe amintiri referitoare chiar la începuturi, chiar un meci foarte, foarte important pe care l-am avut la Liga a doua, un meci de promovare la nivel de Liga 1. Eram la Petroşani, petroşani cu Gaz Metan Mediaş, meci de 0-0, a promovat o altă echipă care e în Liga I de foarte mulţi ani, meci cu foarte mare încărcătură. De asemenea, meciul de debut, pe Ghencea, Steaua - Jiul Petroşani, în 2006", a spus arbitrul.

"Am un sentiment de satisfacţie, mulţumesc bunului Dumnezeu că am reuşit să termin această activitate cu fruntea sus. Mă simt foarte bine şi în astfel de momente credeţi-mă, primul şi primul lucru la care mă gândesc este public să-mi cer scuze jucătorilor, antrenorilor şi în general echipelor pe care de-a lungul carierei poate cu o decizie mai puţin inspirată le-am produs o supărare"
Adrian Comănescu

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - HERMANNSTADT 1-1 // Arbitrul Adrian Comănescu și-a încheiat cariera într-un meci cu două penalty-uri

Adrian Comănescu

Aceasta este a doua retragere din arbitrajul românesc în decurs de 2 zile, după ce Robert Dumitru (45 de ani) a condus aseară partida dintre Craiova și Voluntari (2-1), fiind, de asemenea, ultima sa apariție în Liga 1. Robert a debutat pe prima scenă în 2001. 

"Unde au fost decizii şi vă rog să mă credeţi, că am avut şi decizii în care nu am dormit vreo câteva nopţi, că s-a întâmplat să am decizii mai puţin inspirate, şi chiar dacă lumea nu vede lucrul acesta, am avut nopţi în care nu am dormit reproşându-mi că am greşit"
Adrian Comănescu

VEZI ȘI:

CULIO SE RETRAGE // VIDEO Dezvăluiri din interiorul clubului despre retragerea lui Emmanuel Culio: „Lasă-mă, nu mai pot să te văd plângând! » Ce i-a promis Dan Petrescu 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează