FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA

Chindia Târgoviște pleacă de pe „Ilie Oană”! Decizia luată de CSM Ploiești

Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești
Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 septembrie 2020 19:17 / Actualizat miercuri, 09 septembrie 2020 19:28

Clubul Sportiv Municipal Ploiești a anunțat faptul că echipa Chindia Târgoviște nu va mai evolua pe stadionul „Ilie Oană”.

Ștefan Grozea, directorul CSM Ploiești, a convenit cu Marcel Ghergu, președintele echipei Chindia Târgoviște, ca protocolul de colaborare în baza căruia dâmbovițenii utilizau arena „Ilie Oană” să înceteze.

Ploieștenii doresc protejarea gazonului, „a cărei întreținere este destul de dificilă în cazul unei frecvențe sporite a meciurilor”. Pe lângă meciurile Petrolului de pe teren propriu, arena din Ploiești va fi utilizată și de echipa națională a României. „Ilie Oană” va găzdui duelul dintre România și Austria din Liga Națiunilor, programat pe 14 octombrie.

15.500de locuri are arena „Ilie Oană” din Ploiești

Odată cu promovarea în Liga 1, la finele sezonului 2018/2019, Chindia a ales să joace pe arena „Ilie Oană”, din moment ce stadionul din Târgoviște nu corespunde cerințelor LPF și nu poate fi omologat.

Totul despre Clinceni - Chindia Târgoviște

Mai multe știri din Liga 1:

FCSB, nevoită să plece de pe Arena Națională! Unde vor juca „roș-albaștrii”

Cosmin Contra, reverență în fața celor de la FC Botoșani înaintea meciului direct: „E favorită!” + detalii despre transferuri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
lukdan
lukdan  •  10 Septembrie 2020, 01:41

Targoviste fiind un oras Pesedist, isi merita soarta! Primarul Stan trebuie bagat la mititica pt ca a mintit un oras intreg. DNA, vino la Tgv!!! Aici s-au sustras bani frumosi. Stan mascariciul, scenaristul, mesterul Manole, regizorul, a demolat stadionul degeaba si ati vz ce s-a intamplat pe parcurs. Orasul este acaparat de o gasca Pesedista care vor sa castige alegerile. Stadionul nou este speranta, astfel pe asta vechi nu o sa-l faca nici in 10 ani. Era sa uit:C. Daniel Stan cum stai cu placa din Suedía?

1177177172317584
Christian Ciuca  •  09 Septembrie 2020, 22:52

va explic ce se intimpla : e numai vina baronilor locali pesedisti care au smecheriile lor imobiliare, d-aia se tot amînă reconstructia stadionului din Targoviste, e un teren perfect situat pe malul riului Ialomita, linga lacul si parcul Chindia, linga ruinele Cetatii Domnesti, o zona linistita cu vile pe care promotorii imobiliari o rivnesc de mult, municipalitatea trage de timp, adica prezinti un proiect pentru refacerea stadionului dar concomitent s-a aprobat constructia unui nou stadion in zona centrului comercial Carrefour, deci doua stadioane ultramoderne vor fi practic inaugurate unu dupa altu, dar pina atunci Chindia e obligata sa joace pe unde poate, e bataie de joc pentru acest vechi club de fotbal unde au evoluat mari fotbalisti ai Nationalei, Dobrin, Dinu, Reghe etc, joci prin straini ca n-ai deocamdata unde sa joci la tine acasa, o mare rusine, toti acesti viermi ahtiati dupa bani doreau ca echipa sa retrogradeze ca sa poata puna ghiara pe locul stadionului Eugen Popescu, rusine, sa intervina primarul sa accelereze santierul ca nu se mai poate.

briceag
briceag  •  09 Septembrie 2020, 20:28
Postat de steaua.libera pe 09 Septembrie 2020, 20:11

În mod normal, echipele fără stadion n-au ce căuta în Liga I

Ce aberatii incredibile, de fapt doar CFR-ul are stadion propriu. Tu daca esti patron, esti liber sa inchiriezi un stadion un vrei...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează