FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME FINANCIARE

Continuă situația incredibilă la echipa din Liga 1: jucătorii abia și-au primit salariul pe noiembrie!

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 11:27 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 11:58

Aflată în lupta pentru salvarea de la retrogradare, Chindia Târgoviște se luptă și cu problemele financiare.

  • CS Mioveni - Chindia se joacă azi, de la 17:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, DigiSport și OrangeSport 

Recent, fotbaliștii Chindiei au primit un salariu, dar problemele financiare ale formației continuă.

Dan Petrescu s-a văitat din nou: „Cei de pe banca lui CFR nu au CV” » De ce nu a avut dreptate „Bursucul” când și-a criticat jucătorii
CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 1-1
Dan Petrescu s-a văitat din nou: „Cei de pe banca lui CFR nu au CV” » De ce nu a avut dreptate „Bursucul” când și-a criticat jucătorii

Jucătorilor de la Chindia le-a intrat un salariu. Cel pe noiembrie 2022

Jucătorii lui Toni Petrea încasaseră ultimul salariu pe luna octombrie 2022, iar acum se apropiau de 5 luni în care nu fuseseră plătiți!

În weekend li s-au virat sumele din contract pe luna noiembrie. Și li s-a mai promis că zilele acestea vor primi și banii pe decembrie.

Pentru că una dintre condițiile obținerii licenței de SuperLigă pentru sezonul viitor este să nu existe datorii până la 31 decembrie 2022. Și termenul limită pentru depunerea dosarului este la finele acestei luni.

„Ar rămâne 3 salarii neachitate, dar li s-a spus băieților că se va rezolva și cu ele în curând", susțin surse apropiate Chindiei. 

Cu un meci jucat în play-ou (0-1 cu FC Botoșani), Chindia este pe locul 8, care duce la baraj, cu 16 puncte. Are două puncte peste FC Argeș, prima echipă aflată pe locurile retrogradabile.

VIDEO Ovidiu Herea: „Un obiectiv realist pentru Rapid ar fi primele trei poziții”

Citește și: 

Cine e adevăratul A1? Charalambous se laudă ce el conduce echipa, dar imaginile de la antrenament îl contrazic

Veste mare pentru echipa din Superliga! Se inaugurează un stadion la care se lucrează de 4 ani

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează