FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE - VIITORUL 0-1

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - VIITORUL 0-1 // VIDEO Viorel Moldovan, după primul eșec în Liga 1: „Nu vreau să supăr pe nimeni, dar Viitorul e cea mai bună”

FOTO: Dumitru Angelescu
FOTO: Dumitru Angelescu

Articol de - Publicat vineri, 19 iulie 2019 22:49

Viitorul a trecut de Chindia Târgoviște, scor 1-0 (Eric 54). Viorel Moldovan și-a felicitat elevii pentru devotament și a afirmat că trupa lui Gică Hagi este cea mai spectaculoasă din țară.

„Păcat! Am făcut un joc excelent din toate punctele de vedere. Interpretarea tactică a fost exact cum am plănuit-o. Îmi felicit elevii pentru asta. Cred că meritam mai mult. Am întâlnit o echipă foarte bună, echipa cu cea mai bună dinamică de joc din acest campionat, cu tot respectul pentru ceilalți, nu vreau să supăr pe nimeni. Am vrut să comprimăm spațiile, să nu le dăm posibilitatea să ne rupă liniile, să penetreze zona intermediară. Am reușit-o destul de bine.

Am fost aproape să și marcăm. Am ieșit destul de exact pe contraatac. Au fost și momente în care am avut probleme, e normal când ai un asemenea adversar. După ce am primit golul, am schimbat sistemul la un 4-4-2 clasic. Mă bucur că nu ne-au destabilizat. Sunt mândru de băieții mei. Cu aceeași atitudine, concentrare, vom face lucruri frumoase în Liga 1.

Programul este infernal în acest debut. Ne-am pregătit ca atare. Știu ce am lucrat. Am mare încredere în cum am pregătit acest sezon. Băieții mei sunt foarte generoși la efort. Dacă nu alergăm și nu muncim nu putem obține rezultate”, a declarat Viorel Moldovan la Look Sport. 

„Portarul nostru e foarte bun. Crește de la meci la meci. Dar eu vreau să remarc întreaga echipă. Au tot respectul meu pentru ceea ce au făcut!

Perioada de mercato se termină la sfârșitul lui august. Nu sunt adeptul risipei. Trebuie să fim echilibrați. Nu totdeauna reușești dacă investești mulți bani. Eu am toată încrederea în acest grup”

Viorel Moldovan

VEZI ȘI:

Citește AICI cronica meciului dintre Chindia și Viitorul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
1096653163849540
Claudiu Stoiciu  •  20 Iulie 2019, 11:36

In campionatul nostru sub mediocru,e normal, sa fie și o echipa buna,pentru nivelul fotbalului românesc. Ce performanța a avut echipa Viitorul in Europa? ...Nu vorbim de favoritismele din campionatul românesc.

467991146719096
Costel Rosoiu  •  20 Iulie 2019, 09:44

Bravo CHINDIA,ati jucat cu devotament si daruire,asta inseamna sa pastrezi jucatorii si antrenorul.Vezi rezukltatul meciului viitorul -fc dinamo 5-0,orgoliile o sa-i distruga,nu stiu ce cauta acolo o Pruna stricata,care pe unde a fost a produs numai scandal.Jucati in continuare tot asa si veti reusi,bravo voua!

zizu
zizu  •  20 Iulie 2019, 04:57

E mai bună până la mecurile cu fcsb!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează