FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - VIITORUL

CHINDIA - VIITORUL // VIDEO+FOTO Sute de fani au rămas în afara arenei „Ilie Oană” » Care este motivul

FOTO: Dumitru Angelescu +1   FOTO
FOTO: Dumitru Angelescu

Articol de - Publicat vineri, 19 iulie 2019 22:23

Chindia Târgoviște a pierdut meciul cu Viitorul, scor 0-1. Pe arena „Ilie Oană” din Ploiești au fost prezenți 4.500 de spectatori, numărul maxim posibil astăzi.

Chindia e obligată să joace meciurile de pe teren propriu pe alte stadioane decât cel din Târgoviște. Până va fi gata modernizarea, dâmbovițenii vor fi găzduiți la Ploiești, pe „Ilie Oană”.

Aplombul propriilor fani i-a luat prin surprindere pe conducătorii Chindiei. Aceștia au închiriat doar tribuna I a stadionului din Ploiești. Cele 4.500 de locuri s-au ocupat rapid, iar sute de fani au rămas în afara porților. Atmosfera frumoasă creată de dâmbovițeni i-a făcut pe oficiali să anunțe că la următorul meci de pe teren propriu, cel cu CFR Cluj, vor închiria cel puțin încă un sector.

Un fan a leșinat

Repriza secundă a oferit clipe de panică. Unuia dintre spectatorii care au prins tichete la meci i s-a făcut rău. Bărbatul a fost purtat pe brațe până la ambulanța din incinta stadionului.

VEZI ȘI:

Când vom avea VAR în Liga 1? » Gazeta prezintă în detaliu pașii care trebuie făcuți pentru a fi introdus sistemul de arbitraj video în România

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  20 Iulie 2019, 10:01
Postat de comedy.central pe 19 Iulie 2019, 23:38

Mai bine ati veni sa sustineti Dinamo! Ii faceti un imens rau. Nici minimus stoica sau gigi bulău nu s-ar fi asteptat la atata prostie din partea propriilor suporteri!

Ei se cred "suporteri"! Vin și înjură, intimidează jucătorii proprii, intră pe teren, distrug scaune, garduri, dau foc, se bat pe străzi, fac scandal la baza de pregătire. Fiind un stat cu instituții compromise, nu are cine-i cuminți, arătându-le exact poziția socială în care se află în realitate: la periferia periferiilor! Sunt tolerați din cauza unor strategii ticăloase și subversive ale statului!

stoichkov8
stoichkov8  •  20 Iulie 2019, 04:35

Aici e de vina FRF. Nu ai stadion. N-ai ce cauta in liga 1.

comedy.central
comedy.central  •  19 Iulie 2019, 23:38

Mai bine ati veni sa sustineti Dinamo! Ii faceti un imens rau. Nici minimus stoica sau gigi bulău nu s-ar fi asteptat la atata prostie din partea propriilor suporteri!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează