FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - VIITORUL 2-1

Chindia - Viitorul, comparat cu un joc de teatru de un președinte din Liga 1: „Măşti râzânde, puse bine pe-un caracter inimic. C-așa-i în fotbal”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 22:16 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 23:07

Chindia a învins Viitorul, scor 2-1, în runda cu numărul 4 din play-out. Ciprian Paraschiv, președintele celor de la Poli Iași, a postat un mesaj subtil la finalul partidei. 

Poli Iași se află în luptă pentru salvarea de la retrogradare cu Chindia Târgoviște. Ciprian Paraschiv a comparat meciul din această seară cu o piesă de teatru, printr-un citat din poezia „Epigonii”, a lui Mihai Eminescu. 

„«Măşti râzânde, puse bine pe-un caracter inimic» 🎭
C-așa-i în fotbal”
- Ciprian Paraschiv

Hagi a schimbat liniile

În echipa de start a Viitorului au apărut 10 fotbaliști noi față de partida câștigată în week-end cu Poli Iași, scor 2-1. Singurul „supraviețuitor” a fost fundașul Radu Boboc (21 de ani), mutat la rândul său în celălalt flanc. Vezi AICI cele două formule!

„Echipa din seara asta a câștigat cu 3-0 la Craiova, în amical. Sunt omogeni. Ăsta este sistemul nostru. Ei erau mai proaspeți, nu au jucat etapa trecută”
- Gică Hagi

VIDEO / Viorel Moldovan: “E o victorie importantă, dar cu șansă am reușit să câștigăm”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Viorel Moldovan: „Nu pot decât să îl felicit pe Gică Hagi”

Gică Hagi a schimbat 10 jucători față de ultimul meci!

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (62)
right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  18 Iunie 2020, 15:30
Postat de catalin.palcu pe 18 Iunie 2020, 08:06

In tarile'normale' nu exista patroni antrenori, nu se cumpara locul in divizia a 3a (sau a 2a, nu mai stiu de unde a pornit Viitorul, dar clar nu de la judet) , iar echipele pot juca fara probleme din 3 in 3 zile! Tot in tarile normale antrenorii nu isi permit sa certe alte cluburi din alte tari ca nu ii pun in valoare fiul!

Vezi ca esti in eroare. Gica Hagi este actionar principal si manager la Viitorul,

318812238881711
Marco Marco Popa  •  18 Iunie 2020, 13:58

Jenant e putin spus, referitor la modul lui Hagi de a trata Liga 1. Probabil cu fcsb, o sa bage copii de 14 ani. Ciudat e ca nimeni, LPF, FRF, nu spune nimic... tara hotilor.

amicu
amicu  •  18 Iunie 2020, 11:13

Paraschiv e neica nimeni ala de ar fi vrut sa nu se mai joace play-out-ul si sa nu retrogradeze nimeni? Ce credibilitate are un astfel de ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează
Close