FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Chindriș - Ghiță, noul cuplu de fundași centrali de la FCSB?! Gigi Becali: „Îi iau pe amândoi”

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, spune că îi va transfera pe Ghiță și Chindriș dacă formația sa va câștiga titlul
Gigi Becali, finanțatorul FCSB, spune că îi va transfera pe Ghiță și Chindriș dacă formația sa va câștiga titlul

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iunie 2020 20:10

Virgil Ghiță (22 de ani) și Andrei Chindriș (21) ar putea compune noul cuplu de fundași centrali de la FCSB. Finanțatorul Gigi Becali (61) este încrezător: „Îi iau pe amândoi”.

Posibilele transferuri ale lui Virgil Ghiță, de la Viitorul, și Andrei Chindriș, de la FC Botoșani, la vicecampioana României, FCSB, au revenit în prim-plan odată cu noile afirmații ale lui Gigi Becali.

La PRO X, finanțatorul FCSB a dezvăluit că „cineva mi-a spus că mai bine îl iau pe Ghiţă decât pe Chindriș şi eu am spus că îi iau pe amândoi”.

Condiția pentru ca Ghiță și Chindriș să ajungă la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit faptul că va realiza transferurile celor doi fundași centrali promițători doar dacă echipa sa va reuși să triumfe în acest sezon de Liga 1.

„Mai aştept 2-3 luni să văd ce se întâmplă, să văd cum se manifestă echipa şi dacă am şanse la campionat. În două luni știu, văd dacă sunt campion. Dacă luăm titlul, îi aduc și pe Ghiță și pe Chindriș”, a spus latifundiarul.

900.000 euroeste cota de piață a lui Virgil Ghiță, potrivit Transfermarkt

800.000 eurovalorează Andrei Chindriș, conform site-ului de specialitate Transfermarkt

În acest moment, FCSB îi are pe Bogdan Planic (28), Iulian Cristea (25) și Andrei Miron (26) în centrul apărării. Sârbul Planic ar putea pleca în vară, astfel că formația lui Bogdan Vintilă va rămâne descoperită pe această poziție.

VIDEO. Anamaria Prodan intervine în scandalul ultimilor ani: „Pentru mine FCSB este Steaua! Cei de la CSA au avut bani și i-au curățat repede!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Un fotbalist trecut pe linie moartă la FCSB este cerut titular: „Jucătorul meu preferat nu joacă! Îi trebuie libertate să se exprime”

FCSB, vecină cu catastrofa! Gigi Becali: „Riscăm să intrăm în faliment!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
kikostel
kikostel  •  13 Iunie 2020, 00:52

Nu înțeleg de ce mai trebuie jucători la FCSB. Ideile tactice ale lui Gigi și postările de pe Facebook ale lui MM nu sunt de ajuns?!

babuilie
babuilie  •  13 Iunie 2020, 00:04
Postat de cristoforo pe 12 Iunie 2020, 21:56

Nu se contrazice nimeni. Doar îi spun omului să nu îl vadă mai mare, mai puternic și mai villain pe Gigi, decât e. Are și el o fixație — faptul că s-a schimbat arbitrul are o semnificație nefasta pt el. E o prevestire de rău. :)) Nimic mai fals. În primul rând, mai repede aș vedea schimbarea asta ca ajutor pt CFR Cluj, dacă ar fi să cred în conspirații d-astea. Dar nu e nicio conspirație. Așa s-a întâmplat. Și apoi, Gigi nu are influența pt a controla comisiile de arbitri. Nu a avut niciodată. Erorile pro-FCSB au fost o întâmplare sau presiune artificial creată de agitatorii de pe margine, MM, Mache și restul trupei de bufoni regali. De aici pana la un Thanos Gigi e cale lungă. Sper să înțeleagă asta și dl/dna Alice.

revino pe cărare, că ai luat-o rău prin ceapă

babuilie
babuilie  •  13 Iunie 2020, 00:00
Postat de cristoforo pe 12 Iunie 2020, 23:55

***!

nem, am deschis un rose de Breisach din 2015. îți las ție și otrava :))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează