FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ACS POLI 2-0

Chipciu, dezamăgit că Steaua e învinsă de dinamovişti la un capitol important: "Mă uit cu invidie!" :X

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 31 octombrie 2013 10:06

Steaua a avut doar 5.000 de spectatori la meciul cu ACS Poli, din Cupă, şi jucătorii lui Reghecampf şi-au exprimat la finalul partidei dezamăgirea pentru numărul mic de fani prezenţi în Ghencea.

Alex Chipciu e invidios pe rivalii de la Dinamo, care au cea mai mare medie de spectatori la meciurile de pe teren propriu.

"Cred că puteau să fie mai mulţi în tribune la acest meci. Mă uit cu invidie la publicul lui Dinamo, am înţeles că au cea mai mare medie din Liga 1 deşi sînt pe 10 în clasament, aşa că-mi pare şi mie rău că nu jucăm şi noi cu 30.000 de fani în Ghencea. Totuşi, publicul de aici este cel mai călduros“, a declarat Chipciu la DigiSport.

Mijlocaşul Stelei declara în trecut, înaintea unui meci cu Rapid, că pentru el contează doar rivalitatea cu roş-albii: "Singurul derby care contează pentru noi este cel cu Dinamo!".

13.700 este media de spectatori dinamovişti la meciurile de acasă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (79)
silvonefcp
silvonefcp  •  31 Octombrie 2013, 23:26

si regreta si ca petrolul are mai multi fani decat steaua ,normal oricum avem joc mai frumos decat steaua si cu arbitrii contra noastra

conasu_boeru
conasu_boeru  •  31 Octombrie 2013, 22:53

Incepi sa regreti ca ai ales alt cartier, unul marginas....

bigiu
bigiu  •  31 Octombrie 2013, 16:49

bravo ai valore CHIPCIU FORZA DINAMO

Vezi toate comentariile (79)
Comentează