FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Chipciu și Rîpă au fost în vacanță în America și au văzut un meci din NBA: "Cea mai tare experienţă"

Articol de - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2016 00:00

Alexandru Chipciu şi Cornel Rîpă şi-au încheiat ieri vizita pe tărîm american după ce-au fost la un meci din NBA, astăzi cei doi revin la Bucureşti.

16 zile libere, atît au avut steliştii în pauza de iarnă, iar de vineri vor reveni la antrenamentele lui Reghecampf. Alexandru Chipciu şi Cornel Rîpă împreună cu soţiile lor au decis să îşi petreacă vacanţa în Statele Unite ale Americii.

După ce în prima zi a expediţiei au zburat cu elicopterul şi-au vizitat Marele Canion, în ultima zi petrecută în State jucătorii campioanei au decis să dea fotbalul pe baschet.

"Am mers să văd Miami Heat - Indiana Pacers şi am trăit cea mai tare experienţă sportivă din viaţa mea, în afara celor avute în fotbal. Totul a fost senzaţional, începînd cu atmosfera din tribune şi terminînd cu desfăşurarea incredibilă a meciului. După prima mea întîlnire cu NBA-ul, echipa de baschet din Miami mi-a intrat direct la suflet, imediat după Steaua. Şi chiar mi-am promis că o să-i urmăresc pe Heat de acum încolo. Am terminat vacanţa cum nu se putea mai bine. Ne vedem acasă" a fost mesajul pe care Chipciu l-a postat ieri seară pe pagina lui de Facebook.

Şi Adi Popa a fost în America în vacanţă, apoi a plecat în Mexic alături de cel mai bun prieten al său, Claudiu Keşeru, iar Laurenţiu Reghecampf a petrecut Crăciunul şi Revelionul acasă, alături de familie, în Las Vegas. Toţi urmează să revină astăzi la Bucureşti şi să înceapă pregătirea pentru a doua parte a campionatului, care se reia în februarie.

Programul Stelei pentru perioada următoare

  • 8 ianuarie - vizita medicală (INMS)
  • 9-10 ianuarie - antrenamente la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia
  • 10-21 ianuarie - cantonament (Gloria Sports Arena - Belek)
  • 24 ianuarie-7 februarie - cantonament (Regnum Carya Golf&Spa Resort - Kadriye)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează