FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - STEAUA

Chiricheş se gîndeşte deja la Steaua: "Sînt sigur că vom prinde un loc de cupe europene"

Vlad Chiriches (în alb) în duel cu Stefan Nikolici
Vlad Chiriches (în alb) în duel cu Stefan Nikolici

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2011 17:30

Transferat de Steaua înaintea sezonului, dar lăsat ă joace la Pandurii pînă în iarnă, Vlad Chiricheş se gîndeşte deja la debutul în tricoul noii sale echipe şi şi-a exprimat încrederea că, la finalul sezonului, se va califica alături de noii săi colegi în cupele europene.

Chiricheş i-a urgentat însă pe jucătorii Stelei să cîştige următoarele meciuri, ca să nu ajungă la Steaua într-un moment prea prost.

"Îmi pare rău de situaţia lor, mai ales că o să mă duc şi eu din iarnă acolo. Sper să câştige următoarele patru meciuri ca să ajungă sus. Nu mi-e teamă să mă duc la Steaua, sigur va prinde un loc de cupele europene", a spus Chiricheş.

Chiricheş a vorbit şi despre şansele la cupele europene ale actualei sale echipe, Pandurii Tg Jiu, care ocupă în acest moment locul 4 în clasament.

"E mult prea devreme să vorbim despre cupele europene. Mai e nevoie de timp pentru a se aşterne lucrurile", a spus fundaşul.

Pandurii Târgu Jiu a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut în compania formaţiei Sportul Studenţesc, în deplasare, în etapa a XII-a a Ligii I.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
bluevibess
bluevibess  •  30 Octombrie 2011, 19:57

Esti 100% sigur ca o sa prinde-ti un loc retrogradabil!Amin.

saviola2_8
saviola2_8  •  30 Octombrie 2011, 18:55

te asteptam chiriches speram sa faci un cuplu reusit cu gardos. bafta! p.s. bozgor sugi plua steaua va termina pe unul din locurile `europene`.

pretorian1986
pretorian1986  •  30 Octombrie 2011, 18:49

stai la pandurii ca stai bine

Vezi toate comentariile (8)
Comentează