FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Chiricheş ştie cine va fi următoarea victimă a Stelei: "Rapidiştii la rînd!"

Chiricheş abia aşteaptă să ridice trofeul de campion deasupra capului.
Chiricheş abia aşteaptă să ridice trofeul de campion deasupra capului.

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 11 aprilie 2013 21:49

Vlad Chiricheş a vorbit despre derby, dar şi despre momentul în care va ridica trofeul de campion deasupra capului.

- Vlad, vine meciul de duminică, împotriva Rapidului!
- Da, o echipă bună şi cu tradiţie pentru fotbalul românesc. Este un meci normal, pe care ne dorim să-l cîştigăm. Cred că era mai bine să se joace pe Arena Naţională, nu pe Giuleşti, pentru că alta era atmosfera. Dar a fost decizia lor şi noi nu avem ce să facem.

- Multă lume spune că nu este un derby.
- Este un joc care trebuie să se dispute, nu vorbim acum de derby-uri. Poate fi numit şi un derby al Bucureştiului, dar noi mergem acolo să cîştigăm pentru că în ultima perioadă echipa noastră a cîştigat partidele din campionat pe care le-am avut. Am avut şi jocuri bune, altele poate nu chiar strălucite, dar important e că am cîştigat ultimele jocuri.

- Este Pancu pericolul numărul 1 al Rapidului?
- Daniel Pancu este un jucător cu foarte multă experienţă şi normal că este şi unul valoros. Dar poate din cauza vîrstei nu mai este la cel mai bun randament al lui. Acum le-a venit rîndul şi rapidiştilor să piardă în faţa noastră!

- Raul Rusescu a revenit la antrenamente...
- Sper ca Raul să intre şi să joace în acest meci pentru că ne-ar ajuta şi pe noi. În plus, îmi doresc să-şi revină cît mai repede.

- Sărbătoriţi titlul pe terenul lui Dinamo?
- Ar fi o satisfacţie, dar va fi frumos oriunde vom sărbători atunci cînd vom ieşi campioni. Aştept de mic acest moment, în care să ies campion.

"Nu mă gîndesc încă la un transfer în străinătate, important este să cîştigăm campionatul, apoi vom discuta şi despre plecări" (Vlad Chiricheş, fundaş Steaua)

2 meciuri a jucat Chiricheş în cariera lui, în tricoul Stelei, în Liga 1, împotriva Rapidului

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Se tem de Rapid
Fundaşul dreapta al roş-albaştrilor, Iasmin Latovlevici, se teme de meciul de duminică, cu Rapid, mai ales pentru că în ultimele jocuri steliştii au avut probleme la a marca. "Mereu în meciurile contra giuleştenilor am avut probleme să înscriem. În tur am marcat în ultimele minute prin Bourceanu şi am reuşit să cîştigăm foarte greu. Chiar dacă vom cîştiga, nu sîntem campioni, pentru că ne mai aşteaptă 4-5 meciuri foarte grele", a precizat Latovlevici.

"Derby? E un meci normal"
Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, nu consideră meciul cu Rapid foarte important, diferenţa dintre echipa pe care o reprezintă şi celelalte fiind destul de mare: "Pentru noi, acest meci este doar de orgoliu, partida este însă foarte importantă pentru Rapid. În cazul lor, punctele sînt un obiectiv clar pentru că încearcă să se apropie de fruntea clasamentului. Mi-ar fi plăcut să se joace pe Naţional Arena, în faţa a 50.000 de oameni. Dar a fost alegerea lor, o respectăm".

Neaga merge cu Steaua
Fostul jucător al roş-albaştrilor, Rică Neaga, cred că Steaua e favorită clar în meciul de duminică, jucat în Giuleşti. "Steaua a demonstrat în tot acest campionat că e cea mai bună echipă din România şi merită felicitări toţi cei de acolo, de la patron pînă la cel care spală echipamentul. E deja campioană, iar duminică va fi 3-1, pentru Steaua, normal!", a spus Neaga pentru DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
sexilian
sexilian  •  12 Aprilie 2013, 13:19

sterge-te la nas in fata lui pancu ma soimule

teodor.muresan
teodor.muresan  •  12 Aprilie 2013, 11:46
Postat de stelistul_86 pe 12 Aprilie 2013, 11:35

Cei mai buni fundasi dupa mintea ta banuiesc ca sunt Scutaru(dinamo) si Oros(rapid). Mai bine taceai ca pareai mai destept.

De ce nu-i iei in calcul pe Cadu si Picolo.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  12 Aprilie 2013, 11:35

Si eu l-am injurat pe Chiriches de multe ori pentru gafele din aparare. Pe de alta parte este jucatorul cel mai bine cotat de transfermarkt din tot campionatul - 5 milioane de euro. Doar Felgueiras de la CFR si Rusescu mai sunt cotati peste 4 milioane (4.5, respectiv 4.3). Sigur ca intre 5 mil. si visurile umede cu 15 mil. e distanta mare ("acoperita" de lipsa de realism notorie a conducerii din Ghencea) dar totusi pana la cel mai slab fundas din campionat distanta e cat intre oameni seriosi si oameni ridicoli.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează