FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Chitanţe "la negru"! » Vasile Avram vrea să conducă fotbalul românesc, dar îşi păcăleşte cluburile din AMFB

Articol de - Publicat luni, 03 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 martie 2014 01:20

Fostul şef ar arbitrilor e acuzat din interiorul asociaţiei pe care o conduce: "Plătim o sumă, iar în actele lor apare alta, mai mică! Banii se duc spre Avram!", povestesc sursele Gazetei.

Situaţia lui Vasile Avram în fruntea AMFB a fost dintotdeauna tensionată. A fost acuzat că a devenit preşedinte deşi alegerile nu erau pe ordinea de zi.

Apoi, încălcări flagrante ale statutului FRF: echipe cu reşedinţa în alte judeţe activează în competiţii de Bucureşti, Cernica (Ilfov) în L4 şi Joiţa (Giurgiu) în L5, CSŞ Tîrgovişte la fotbal feminin!

Dacă presiunile AJF Ilfov au făcut ca tocmai asociaţia lui Avram să posteze pe site rugămintea ca structurile sportive să se întoarcă la judeţul de provenienţă, apele nu se liniştesc. Şi apar documente!

Jumătate pe hîrtie, jumătate "se cam ştie!"
"Plăţile la AMF Bucureşti au un circuit ciudat", relatează membri ai asociaţiei. Schema ar fi simplă, continuă cei păţiţi: "La taxele de participare, de transfer plus vizele anuale, plătim şi primim chitanţă. Doar că în chitanţierul AMF nu se face dublură. Plecăm şi se completează apoi o chitanţă identică, diferă doar suma, una mai mică!".

Se estimează cîştiguri "la negru" de 40.000 de lei pe an! "Cam 50% din sumă intră oficial, restul în buzunare!"

Avram: "Nu ştiu nimic!"
Şeful AMFB rămîne surprins de informaţii: "Chiar nu cred că există aşa ceva, pentru nimic în lume! Ce-i drept, activitatea financiar-contabilă e în sarcina directorului tehnic, nu a mea. Totuşi, din raportări nu mi-a fost sesizat nimic, nici controalele comisiei de cenzori n-au reclamat ceva. Vom cerceta, poate să fie doar o petardă în vînt!".

Contră dură pentru Sandu: "AMR 3 zile!"
FRF a replicat sîmbătă, printr-un comunicat pe site-ul oficial, la atacurile lui Avram care catalogau o parte din alegători drept "agenţi electori pentru Sandu şi Kassai". Avram a lansat ieri o contră în care indică tocmai "agenţii electorali" pro-Popescu, printre care Alexa Krenek, Auraş Braşoveanu şi Ştefan Stana, toţi membri ai Comitetului Executiv.

Finalul ironic al declaraţiei: "În foarte scurt timp, robinetul fondurilor şi al privilegiilor vi se va închide. Trebuie să aveţi o ultimă urmă de demnitate şi să acceptaţi acest lucru. AMR 3 zile!".

Banner anti-FRF pe podul Băneasa!
Primii argentinieni sosiţi în Bucureşti au fost întîmpinaţi de fanii români cu un banner special. Oficialii şi o parte din stafful selecţionerului Alejandro Sabella au putut citi sîmbătă noaptea un mesaj de protest în limba spaniolă (foto 3) contra participării la amicalul de miercuri. "Prin prezenţa voastră la Bucureşti susţineti mafia din fotbalul românesc", au scris opozanţii "regimului Sandu" pe pancarta pusă pe podul Băneasa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
vali.voicu
vali.voicu  •  24 Aprilie 2014, 12:17

este la fel cum te ai duce la popa de la biserica... platesti 200lei /taxa cu chitanta... si alti 200 lei la el / pentru el... aici sunt sigur ca este la fel... nu fura Avram *(Daniel)* nici un ban, dar aia dupa langa el rup, sunt enumerati mai jos prin comentarii...

juniordefotbal
juniordefotbal  •  03 Martie 2014, 18:29

Avram vrea FRF-ul dupa ce a facut praf AMFB-ul (AJF-ul)? O sa-l vedem seful arbitrilor pe Sandu Crisan sau Florin Chivulete? Seful "Comisiei de recurs" o sa fie unul din cei care a tot amanat la nesfarsit minciuna Sportul Studentesc: Bantescu Costel?

cata2630
cata2630  •  03 Martie 2014, 13:58
Postat de juliusmad pe 03 Martie 2014, 10:40

sa nu-mi zici ca avram era presedintele perfect pentru fotbalul nostru. mi se pare cel mai josnic din toti candidatii.

normal ca nu cred ca ar fi bun pt. postul asta... dar ce conteaza ce credem noi?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează