FOTBAL  »  Superliga  »  CONDAMNARE

Chivorchian condamnat: 46 de luni de puşcărie şi 1 milion de euro de plată!

Articol de - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2017 00:00

Fostul președinte de la Poli Timișoara, Gheorghe Chivorchian, a fost condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare în dosarul finanțării ilegale a echipei bănăţene.

Chivorchian este pe punctul de a intra la închisoare după ce a fost condamnat de Tribunalul Timiș. Decizia nu este una definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de zece zile, la Curtea de Apel Timișoara.

Fostul președinte al clubului a fost acuzat de complicitate la abuz în serviciu și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Chivorchian a mai fost obligat de instanță să plătească și 5.050.000 lei, sumă ce reprezintă prime pentru performanțe sportive dobândite în perioada 2008-2011, în timpul mandatului său la Timișoara.

Alături de actualul președinte al celor de la Juventus București a fost condamnat și Constantin Ostaficiuc, fostul președinte al Consiliului Județean Timiș.

Concret, Ostaficiuc a aprobat și dispus alocarea, cu sprijinul celor inculpați, din bugetul județului Timiș, a sumei de 9,95 milioane de lei către SC Politehnica Timișoara SA, în condițiile în care finanţarea structurilor sportive de drept privat din bugetele publice era limitată la entitățile fără scop lucrativ, potrivit stiripesurse.ro.

Chivorchian a fost președintele celor de la Poli Timișoara în perioada 2007-2011, secretar executiv al FRF, iar în prezent ocupă funcția de președinte al divizionarei secunde Juventus București.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează