FOTBAL  »  LIGA 1  »  POLI TIMIŞOARA ŞI GLORIA BISTRIŢA, RETROGRADATE

Chivorchian dă undă verde jucătorilor Timişoarei: "Le vom da drumul celor care au respectat clubul"

Gheorghe Chivorchian spune că jucătorii săi se pot transfera, dacă echipa va fi retrogradată în eşaloanele inferioare
Gheorghe Chivorchian spune că jucătorii săi se pot transfera, dacă echipa va fi retrogradată în eşaloanele inferioare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2011 20:29

Preşedintele Politehnicii Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a ţinut să-i anunţe pe fotbaliştii săi că echipa de pe Bega nu va fi absurdă şi le va drumul, în cazul unor oferte de transfer concrete. Chivorchian a ţinut însă să precizeze că nici un jucător nu poate deveni liber, deoarece contractele semnate însă sînt în rigoare. În direct la Fanatik Show, la DigiSport, oficialul Timişoarei a declarat:

"Jucătorii nu pot pleca nicăieri, dacă Poli nu le dă dezlegare. Totuşi, pentru jucătorii care au respectat clubul, vom da curs ofertelor rezonabile venite pe adreasa lor".

Chivorchian a dezvăluit şi numele oficialului FRF care a dormit în timpul şedinţei care a decis soarta lui Poli, după cum a reclamat Marian Iancu.

"Din 5 oameni care trebuiau să ne judece, unul nu a fost, altul nu a venit şi altul dormea. Da, da! A dormit vreo jumătate de oră. După jumătate de oră s-a trezit, a pus o întrebare şi s-a culcat la loc, deşi îi era oferită explicaţia", a mai spus fostul conducător al lui FCM Bacău.

Sepsi e primul care fuge de la Poli » A făcut plîngere în instanţă pentru rezilierea contractului

Playtech: Carmen Tănase rupe tăcerea despre motivul pentru care refuză testarea și vaccinarea anti-Covid-19: „Niște minciuni care...


Comentarii (13)
stelistu.batran
stelistu.batran  •  02 Iunie 2011, 10:10

Care e ba ala care dormea la FRF la sedinta? AFARAAAAAAAAAAAAA! ca nu fac nimic suinele alea acolo la FRF !!!!

policefun
policefun  •  02 Iunie 2011, 09:40
Postat de booba pe 01 Iunie 2011, 23:09

Nu strangeti nici 500 de mitici.

Nimeni nu vrea ca poli sa retrogradeze, eu cel putin o vreau sa ramana ca sa poata fi invinsa fotbalistic pe teren nu prin salile federatiei sau ale ligii unde mafioti si afaceristi dau verdicte. Sunt de acord ca cei care incearca sa insele sa plateasca, dar asta trebuie dovedit. Sa iasa onerosi membri ai comisiei de licentiere si sa spuna clar care sunt datoriile lui poli, nu ca divizarea societatii sau alte bazaconii de genul asta. Fratilor avem un campionat slab dar mai ales corupt, si asta trebuie sa ineceteze, iar daca poli a fost mai buna sa continue. Fiecare suntem suporteri ai uneia sau alteia si microbul asta ne infierbanta, dar tot vreau un campionat cinstit si valoros.

dreamer123
dreamer123  •  02 Iunie 2011, 04:58

sepsi :)))) adevaratul suporter din bragadiru

Vezi toate comentariile (13)
Comentează