FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢIE

Chivorchian: "Dacă Steaua e matematic campioană, derby-ul se rejoacă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 aprilie 2008 00:00

Directorul Politehnicii Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a spus la televiziunea sportro că are încrederea că, dacă Rapid se va adresa CAF înaintea ultimei etape, dacă Steaua va avea 6 puncte avans, decizia de a pierde partida cu Steaua la "masa verde" se va schimba:


"Cred, că dacă Rapid se va duce la CAF, decizia dată de Comisia de Disciplină a FRF ar putea fi schimbată. Se va rejudeca acest caz şi avocaţii Rapidului vor găsi probe noi care le vor da cîştig de cauză. Dacă Steaua va avea 6 puncte înaintea ultimei etape, se va rejuca în cazul ăsta. Se vor găsi noi elemente pentru judecarea cazului".

Astfel, şeful lui Poli a confirmat articolul Gazetei Sporturilor de astăzi, care anunţa că Gigi Becali ar fi de acord ca derby-ul cu Rapid să se rejoace, pentru a ajuta formaţia giuleşteană să ajungă pe locul 2.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (57)
 •  13 Aprilie 2008, 01:16

Sint stelist 100% si vreau sa se rejoace meciul cu Rapid...sint convins ca asa va fi,dupa ce Steaua se distanteaza de ceferistii portughezi,Rapid va avea cistig de cauza si va obtine rejucarea derby-ului si nu numai,dar si cele 3 puncte dupa meci:))Pai daca tot tipa taranii astia nespalati de Capitala si echipele bucurestene,macar sa stim o treaba.In fond,e pe merit,Steaua si Rapid au muncit si asudat pt punctele aduse din Europa!!!!

 •  12 Aprilie 2008, 17:01

Bine la zici, parazitule!! Sunt de acord!!

 •  12 Aprilie 2008, 17:00

Pentru stiinta tuturor papagalilor!! TAS-ul nu se ocupa cu problemele echipelor care au angajate "cor al bocitoarelor din mas-media"!!! Ea se ocupa de relatiile internationale dintre jucatori si echipe! Sau se poate? Rapid fiind straina de fotbal, vrea prin procese... de constiita,poate asa, da!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează