FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - GLORIA BISTRIŢA 2-2

Chivorchian despre situaţia lui Contra: "Poli nu stă într-un singur jucător"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 iulie 2010 00:00

Directorul executiv al lui Poli Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a oferit astăzi pentru gsp.ro prima reacţie în privinţa situaţiei lui Cosmin Contra, după ce aseară, la meciul cu Gloria Bistriţa, jucătorul de 34 de ani a fost eliminat pentru lovirea unui adversar şi apoi a afirmat că "mă retrag din mizeria asta de campionat!".

"Contra nu a fost eliminat corect, dar nici nu avea ce să caute acolo şi nici ceea ce a spus după meci nu este normal. Ar fi trebuit să vină, să discutăm împreună şi atunci să fi spus dacă îl nemulţumeşte ceva, nu la televizor. El are însă o vîrstă şi este răspunzător pentru afirmaţiile sale. Trebuie să îl întrebaţi pe el ce a vrut să spună referitor la <mizeria asta de campionat>", a declarat Chivorchian pentru gsp.ro.

Întrebat dacă Poli Timişoara îl va amenda pe Contra, Chivorchian a răspuns: "Nu ştiu încă dacă va fi amendat, rămîne să vorbim zilele acestea cu jucătorul şi apoi vom lua o decizie".

Chestionat în privinţa convingerii lui Contra de a-şi schimba decizia şi a rămîne la echipă, oficialul de pe Bega a afirmat: "Poli nu va trage niciodată de un jucător să rămînă, nu stăm într-un fotbalist. Să fie clar!".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
andrei00001
andrei00001  •  25 Iulie 2010, 16:31

Nu renunti la ciolan asa usor. Cat priveste campionatul, pai nu din acest campionat ai promovat in occident??? S-au crezi ca destinul tot acolo te ducea si AC Milan avea nevoie de strungari ca tine? Peste tot ai avut probleme cu nervii, si la Getafe faceai pe primadona. Ai lasat echipa in 10 oameni, cu asta ne-ai ajutat? Zii cu ce ne poti ajuta, ca belele avem destule si fara tine.

dino_alx
dino_alx  •  25 Iulie 2010, 13:59

toti jegosii au inceput sa isi faca id cu echipe adverse ca sa dea comentarii de tot rahatul, nici un supoter dinamovist nu ar spune ceva impotriva lui contra, daca erau mai multi jucatori ca el in fotbalul romanesc acum nu mai eram unde suntem , pentru ca jucatori ca ei stiau sa lupte din prima pana in ultima secunda, trageau cu sufletul echipa in spatele lor, iar contra a alergat de a rupt la meciul steaua-poli-oli cand au castigat canarii campionatul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close