FOTBAL  »  Superliga  »  TIMIŞOARA ŞI-A LUAT ÎNAPOI PUNCTELE DE LA TAS

Chivorchian după decizia TAS: "Am plîns de bucurie şi de fericire! Campionatul nu l-am pierdut cu Unirea, ci cu Otopeni şi Mediaş!"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2009 00:00

Preşedintele Consiliului Director al Politehnicii Timişoara, Gheorghe Chivorchian, consideră că decizia TAS, de a da înapoi Timişoarei cele 6 puncte care i-au fost deduse, este una firească.

"Am plîns de bucurie şi de fericire în acelaşi timp. Datorăm această performanţă jucătorilor, antrenorilor, investitorilor şi tuturor celor care au fost alături de noi pînă acum.

Campionatul nu l-am pierdut cu Unirea Urziceni, ci cu Gaz Metan Mediaş şi CS Otopeni. Acolo s-a făcut diferenţa, nu în urmă cu 10 zile cînd am jucat cu echipa lui Dan Petrescu. Acum sîntem şi mai motivaţi să cîştigăm Cupa României!", a spus Chivorchian la Realitatea TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
 •  11 Iunie 2009, 12:51

PORKULE DE IANCU , NE-AI VANDUT TITLUL IN MECIUL CU URZICENI SI BRASOV , PENTRU CA TU STIAI CA VIN PUNCTELE INAPOI. NE-AI MINTIT UN INTREG SEZON , TI-AI BATUT JOC DE POLI SI DE ORASUL TIMISOARA , IAR ACUM NE-AI FACUT DE RAS IN TOATA TARA. MERGEM LA TG-JIU SA TE SCUIPAM IN FATA GRASULE SI SA TE INJURAM TOT MECIUL DE ACOLO. DE LA VARA SA PLECI DE LA ECHIPA CA ESTY TRADATOR. TI-AI REZOLVAT PROBLEMELE CU ACEST TITLU, TI-AI MARIT CONTUL???????????????????????????????????????????

 •  11 Iunie 2009, 12:24

chivorchiene, sa plangi de prostia pe care ati facut-o, nu de fericire ! Sunteti cei mai mari fraieri din lume !

 •  11 Iunie 2009, 11:20

Pacat de Poli. Ar fi meritat poate mai mult sa fie campioana decat Urziceniul. Dar pe Alexa nu-l iert niciodata pentru lipsa de fair-play din meciul tur cu CFR-ul. Dumnezeu nu bate cu bata

Vezi toate comentariile (17)
Comentează