FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - POLI TIMIŞOARA 3-1

Chivorchian: "M-a deranjat că nu toţi jucătorii s-au prezentat în formă fizică bună"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2009 00:00

Gheorghe Chivorchian, preşedintele echipei Poli Timişoara, spune că l-au deranjat jucătorii care s-au prezentat într-o formă fizică slabă pentru meciul cu Dinamo

"Şi-au dorit mai mult victoria şi, după ce a fost pe teren, au meritat-o. M-a deranjat că nu s-au prezentat toţi într-o formă fizică bună pentru acest meci. Nu cred că i-au luat de sus după ce i-au bătut în Cupa României", a spus Gheorghe Chivorchian la Fanatik Show la otv.

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (15)
 •  17 Mai 2009, 23:22

tocmai cu dinamo ati facut un meci slab, la fel ca in tur, nimic nou sub soare. bine ca s-a jucat pe bune si nu a fost aranjament, ca lua foc domnul iancu

nikaal183
nikaal183  •  17 Mai 2009, 23:21

scuzatima domnule chivorchian daca aveti nevoie de un preparator fizic pt echipa angajati unul profesionist pt ca sa nu mai aveti neplaceri si in campionatul viitor .pt ca ce sa facem si noi decat sa gasim motive in alta parte dam si noi vina pe cine putem , nu este asa ca este mai usor asa?

nikaal183
nikaal183  •  17 Mai 2009, 23:18

foarte bine domnule chivorchian pt ca a-ti sesizat acest lucru dupa meci pt ca daca aveati un antrenor sau un conducator de club valoros acest lucru se sesiza inainte sa inceapa meciul dar fiind o echipa de pluton si cu asemenea conducatori ce sa faceti si voi bine ca va sesizati mai tarziu decat niciodata.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează