FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Chivorchian: ”Nu e nici un favor, era dreptul nostru să atacăm la TAS”

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 21 iunie 2011 00:26

Preşedintele Timişoarei se miră cum Mircea Sandu a intervenit pentru a anula votul iniţial din Comitetul Executiv, prin care Poli recăpăta drept de joc în Liga I şi se renunţa la licenţierea internă timp de trei ani


- Domnule Chivorchian, Timişoara va apela la TAS în problema licenţei interne, dar are Tribunalul de Sport atribuţii în acest domeniu?
- Haideţi să o luăm de la început! Cu ceva timp în urmă, Viorel Duru anunţa că hotărîrile interne pe probleme de licenţiere nu pot fi atacate în Elveţia. Cînd de la UEFA a venit însă o adresă prin care se explica faptul că orice parte nemulţumită are dreptul de a se adresa la TAS, federaţia a realizat greşeala. Dacă nu oferea şansa acestei căi de atac, exista pur şi simplu riscul dezafilierii FRF!

"Ne-am adresat dinainte la TAS"
- Poli a apucat deja să se adreseze instanţei din Elveţia?
- Da, înaintea deciziei Comitetului Executiv de a legaliza dreptul oricărei formaţii de a merge la TAS şi pe licenţiere. Mircea Sandu, prin atribuţiile sale, ne eliberase deja un document prin care ne recunoştea acest drept, iar Comitetul Executiv n-a făcut decît să îndrepte un cadru legislativ strîmb. De aceea aş vrea să se înţeleagă clar că nu ni s-a făcut nici un fel de favor prin acest demers.

- Ce s-a întîmplat însă cu votul iniţial din Comitetul Executiv de a renunţa la licenţierea internă pentru următorii trei ani, decizie anulată după intervenţia lui Mircea Sandu?
- Interpretaţi cum vreţi! Cum se poate vota în plen într-un fel şi apoi se stabileşte altceva după ce unii au plecat, iar alţii au fost readuşi în sală de pe la masă?! E doar întrebare!

"Dacă vom avea o decizie favorabilă de la TAS pînă în 10 iulie, putem participa încă în cupele europene. Mi-ar părea rău pentru Mediaş, căreia i s-ar întrerupe nişte vise, dar din consultările cu UEFA am înţeles că aşa stau lucrurile"
Gheorghe Chivorchian, preşedinte Poli Timişoara

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (14)
the_duke
the_duke  •  22 Iunie 2011, 22:23

si fireste ca_. Ka_. re. ze

the_duke
the_duke  •  22 Iunie 2011, 22:22

re_tar_dat e cenzurat. cit de curind ramine limba romana fara cuvinte de atita cenzura. sa speram ca vin ceva neologisme din albania lu becali

flo-tm-ro-poli
flo-tm-ro-poli  •  22 Iunie 2011, 17:23

Sandu -le sa-ti dam la muuuie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează