FOTBAL  »  Superliga  »  DUBAI CUP / INTER - AJAX 2-2, 3-2 LA PENALTY-URI

Chivu e finalist

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2008 00:00

Inter si Ajax au facut spectacol, aseara, in meciul vedeta al turneului de la Dubai. 2-2 dupa 90 de minute, 3-2 pentru italieni la lovituri de departajare si Cristi Chivu se va bate in finala de miine pentru un premiu de un milion de dolari cu Porto Alegre. Lui "Oga" ii ramine, in schimb, placerea unei revederi cu Marica si cu Sergiu Radu in meciul pentru locul 3.

Chivu a revenit la Inter pe postul sau preferat, in centrul defensivei, in timp ce, de partea cealalta, Ogararu a jucat fundas-dreapta. In conditiile in care a trebuit sa conduca o aparare improvizata, capitanul "tricolorilor" a avut destul de lucru. De citeva ori a impresionat prin interventii prompte, dar a avut si doua situatii in care l-a scapat din marcaj pe Huntelaar. Din fericire, fara urmari pe tabela. S-a revansat ulterior cu un corner executat perfect, pentru Cruz, la golul de 2-2, si ar fi putut incheia pe plus daca n-ar fi zbircit-o la loviturile de departajare. sut telefonat, prins de portarul Stekelenburg.

Ogararu? Integralist la invinsi, ex-stelistul s-a remarcat si in defensiva, unde a rezolvat cam tot ce-a fost pe partea lui, si in ofensiva. Excelente pasele sale in adincime, foarte bine executat aut-ul din care Kenneth Perez a egalat la unu pentru Ajax.

INTER MILANO - AJAX 2-2, 3-2 la penaltyuri
(Cruz 16, 68 - Perez 18, Heitinga 63 penalty)
Loviturile de departajare au fost transformate de: Cruz, Balotelli, Burdisso - Suarez, S. De Jong
Au ratat: Chivu  - Van der Heijden, Kennedy, Heitinga
INTER: Alfonso - Rivas, Burdisso, Chivu, Maxwell - Pele, Cambiasso, Solari - Siligardi, Cruz, Suazo. Antr. R. Mancini
Au mai jucat: Balotelli, Pedrelli
AJAX: Stekelenburg - Ogararu, Heitinga, Vertonghen, Donald - Perez, Maduro, Davids - Kennedy, Huntelaar, Suarez. Antr. A. Koster
Au mai jucat Emanuelson, S. De Jong, Leonardo, Rommedahl, Van der Heijden si Schilder.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează