FOTBAL  »  LIGA 1  »  STRANIERI

Chivu si fratii Becali insista pentru transferul la Inter, care a ridicat oferta la 14 milioane de euro plus fundasul Andreolli

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2007 00:00

Puntile catre Inter incep sa fie refacute in transferul lui Chivu. Desi oficial negocierile sint blocate, Roma primeste tot mai intense semnale in ultimele zile de la campioana Italiei, care "e impinsa de la spate, mai mult sau putin indirect, de promisiunile facute de presedintele Moratti impresarilor Becali si fundasului roman", scrie "Corriere dello Sport", dezvaluind o replica data sefului milanez: "Noi am stat aproape de tine pina la capat. Am refuzat doua mari echipe, Real si Barcelona, si apoi chiar in momentul in care trebuia sa perfectati afacerea ne abandonati?".

Acelasi cotidian sustine ca Moratti ar fi reluat in secret discutiile cu conducerea Romei si s-a apropiat de pretul fixat pentru vinzarea lui Chivu, 18 milioane de euro. Dupa ce Julio Cruz a respins varianta plecarii la formatia "giallorossa", Inter l-a inlocuit cu fundasul Andreolli si a pastrat suma cash oferita miercuri, 14 milioane de euro. Mai mult, se vorbeste ca "nerazzurrii" ar plusa, cedind Romei incasarile rezultate din bilete si drepturile TV pentru doua-trei amicale.

Afaceri cu Pirelli?
Desi Ioan Becali a negat recent in interviul acordat in "Corriere dello Sport" ca are afaceri cu Moratti in Romania, presa italiana il contrazice. Jurnalul Il Messaggero a dezvaluit ca Marco Tronchetti Provera, presedintele sponsorului principal "Pirelli", dar si membru in Consiliul de Administratie al lui Inter, va demara, in colaborare cu clubul milanez si cu Asociatia "Comunita Nuova Onlus" un nou proiect la Slatina, "unde Pirelli detine deja un pol productiv, si va angaja 1.200 de persoane. Dovada ca relatiile dintre fratii Becali si Inter nu se rezuma doar la fotbal".

Totti l-ar regreta
Francesco Totti nu vede cu ochi buni probabila plecare a lui Chivu. Capitanul Romei i-a lansat un mesaj fundasului roman cu ocazia anuntarii retragerii din "squadra azzurra": "Am o relatie fotbalistica si umana cu Cristi. Ii respect decizia si nu pot decit sa-i dau un sfat, pentru ca el va avea ultimul cuvint. E un baiat extraordinar si generos. Roma are sanse sa ia titlul cu el in echipa. Daca ne va parasi va fi o mare pierdere, intrucit este greu de inlocuit. Nu vreau sa scad din meritele altora, dar Chivu va face mult bine Romei. Sper sa se razgindeasca".

Playtech: BOMBĂ! Andreea Marin a făcut COVID-19. Vedeta TV a povestit tot prin ce a trecut ea, dar și ...


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează