FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 1-1

Christou, vămuit şi bănuit! » Încă un meci al Stelei naşte suspiciuni: ”N-am înţeles de ce a lăsat mingea să treacă”

Christou în prima fază incriminată de
Christou în prima fază incriminată de "Vamă" // Foto: Mediafax

Articol de - Publicat luni, 25 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 noiembrie 2013 10:06

Fundaşul central al gorjenilor, reprezentat de impresarul favorit al lui Reghecampf, a fost arătat cu degetul de şeful Astrei, Dinu "Vamă", pentru prestaţia de sîmbătă seara.

Pandurii - Steaua s-a terminat 1-1, Astra a profitat de această remiză şi a urcat pe primul loc în L1, însă preşedintele ei, Dinu Gheorghe, a făcut o declaraţie prin care ridică un mare semn de întrebare în privinţa partidei de la Tîrgu Jiu.

"Vamă" a spus la DigiSport, fără a fi întrebat dacă i s-a părut ceva suspect, că "am văzut că Paraskevas s-a chinuit tare mult în acest meci, dar nu prea i-a ieşit nimic. Nici măcar henţul". Şeful giurgiuvenilor face trimitere la prestaţia cipriotului Christou Paraskevas şi la faza din repriza
secundă, cînd a atins mingea cu mîna în propriul careu, dar după ce Kapetanos îl împinsese.

Oficialul Astrei l-a acuzat pe Christou şi pentru ultima fază a confruntării: "N-am înţeles de ce jucătorul cu numărul 5 de la gazde lasă capul în jos şi lasă mingea să treacă, noroc că finalul n-a fost ca în meciul Stelei de la Schalke, cînd Szukala a procedat la fel şi l-a derutat pe Tătăruşanu. De această dată, Mingote a fost inspirat şi a prins în faţa lui Tănase".

Anunţă un blat etapa viitoare?
Pe lîngă suspiciunile la adresa lui Christou, Dinu Gheorghe a mai făcut o declaraţie extrem de interesantă: "FC Vaslui a intrat în rîndul echipelor cu care Astra se bate la locurile 2-3, alături de Petrolul şi Pandurii. Vasluiul a cîştigat ultimele partide, iar etapa viitoare are un meci, din punctul meu de vedere, uşor".

Cu cine joacă galben-verzii? Cu Ceahlăul pe teren propriu, echipă foarte de greu de bătut în acest campionat, dar în lumea fotbalului e cunoscută relaţia apropiată dintre cei doi patroni, Adrian Porumboiu şi Gheorghe Ştefan.

596276-meciuri-problema.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (135)
vladimir1312
vladimir1312  •  18 Martie 2014, 22:44

://www.gsp.ro/usr/imagini/2013/11/24//596276-meciuri-problema.jpg

silvercloud
silvercloud  •  26 Noiembrie 2013, 15:47

Da, se poate spune ca Steaua e mai favorizata de arbitri anul acesta!! Insa Steaua joaca fotbal, Steaua arata determinare, Steaua are stofa de campioana... Nu putem da mereu vina pe arbitri sau pe o conspiratie ascunsa !! Deocamdata, Steaua isi merita locul de lider, cu sau fara ajutorul arbitrilor, Astra e o echipa inconstanta iar Petrolul parca tureaza uneori motoarele in gol... sa vedem dupa sosirea marii vedete Adrian Mutu ce se va intampla!!

crystyanbet
crystyanbet  •  26 Noiembrie 2013, 09:43

steaua are 'contracte' de noncombat cu 30% din echipele care activeaza in liga I

Vezi toate comentariile (135)
Comentează
Close