FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC BRAŞOV 1-1

Cifrele Gazetei îl desfiinţează pe Surdu » Finul antrenorului e cel mai slab!

Articol de - Publicat luni, 12 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2011 23:07

Surdu a fost principala mînă moartă în atacul Rapidului cu FC Braşov (1-1). Mai mult, cifrele lui Romică sînt, după ale lui Bozovici, cele mai proaste din toată echipa!


Romeo Surdu (27 de ani) a reuşit să-şi pună suporterii-n cap la numai trei luni de cînd e în Giuleşti. Evoluţia lui din meciul cu FC Braşov, în care a fost integralist, a stîrnit furia galeriei, fiind înjurat de ultraşi la finalul partidei. Ulterior, şi fostul mijlocaş din Giuleşti, Dănuţ Lupu, l-a desfiinţat pe atacant: "Surdu e penibil, nu joacă nimic, ba mai mult, îi încurcă şi pe ceilalţi".

Gazeta a analizat prestaţia de sîmbătă a ex-stelistului pe baza parametrilor furnizaţi de firma de monitorizare InStat Football. Cifrele arată că Surdu a fost cel mai slab rapidist de pe teren, după Bozovici! Dintre atacanţi, chiar şi Deac e peste el, în condiţiile în care "şeptarul" a jucat doar pînă în minutul 66. Ambii au avut zero şuturi pe poartă, însă Deac îl bate net pe Romică în ce priveşte procentajul acţiunilor reuşite şi al duelurilor cîştigate, plus că a scos şi penaltyul.

Surdu şi-a enervat şi coechipierii în urmă cu două etape, contra Chiajnei (2-0), cînd, scăpat singur cu portarul, s-a încurcat în minge. Colegii i-au reproşat că nu a pasat la acea fază, iar vîrful le-a replicat nervos: "Mai lăsaţi-mă, bă, vreau să dau şi eu un gol!".

6 meciuri pentru echipa naţională a bifat Surdu, toate în mandatul lui Lucescu jr.

250.000 de euro va cîştiga finul antrenorului rapidist de-a lungul acestui sezon, suma neincluzînd primele de joc


"Nu vreau să comentez ce spune Dănuţ Lupu. Fiecare are dreptul să spună ce vrea, iar în România oricum văd că toată lumea îşi dă cu părerea"
Romeo Surdu, atacant Rapid

Cum s-au mişcat atacanţii rapidişti cu Braşovul:
Parametru Surdu Pancu Deac
Şuturi (pe poartă) 3/0 5/3 0/0
Procentaj acţiuni reuşite 56% 61% 77%
Procentaj dueluri cîştigate 40% 38% 56%
Procentaj pase reuşite 63% 72% 79%
Participări la faza ofensivă 31 38 25
Mingi recuperate în jumătatea adversă 1 2 3
Mingi pierdute în propria jumătate 5 2 2

Coman se ia de fani
Dani Coman a sărit în apărarea lui Surdu şi i-a criticat pe fani pentru că l-au înjurat pe atacant. "Nu pot fi de acord cu astfel de manifestări! Aceşti suporteri care vin la meciuri ar trebui să renunţe la obiceiurile de a-şi contesta propriii jucători! Treaba lor e să încurajeze echipa pe tot parcursul meciului", a declarat portarul. "Robocop" a fost şi el în conflict cu suporterii Rapidului pe parcursul sezonului trecut.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
sedicol
sedicol  •  12 Septembrie 2011, 21:51

cum ne cum Surdu a dat 2 goluri asa ca lasati.l in pace... se vede ca omu se agita pt echipa dar pur si simplu cateodata nu ii iese nimica.. asta e acum isi revine el... HAI SURDU :D

viobubu
viobubu  •  12 Septembrie 2011, 16:56

Sa iei 250000 euro si sa nu joci nimic e nesimtire. Mismasurile lui vama,zgarcenia lui copos si cumetriile lui razvan au lasat rapidul fara atacanti,fara portar de rezerva,fara mijlocasii Spadacio si Lazar,fara stadionul fabulos din grant. Sistemul 4-3-3 e potrivit la Barcelona, care are jucatori adevarati nu surzi sau muti, nu se poate castiga campionatul cu burca,grigorie,mucles,casio,surdu,orosz,grigore,si chiar alexe sau pancu CFR Cloj poate defila si castiga campionatul cu un avans de 20 puncte Copos a rapit Rapidului ceea ce avea mai bun :stadionul;daca el e masochist ce are cu suporterii?Rapid va termina pe locul 5-6.Multumim dle Copos,Razvane,Vama!.

xstream
xstream  •  12 Septembrie 2011, 14:18

mare fotbalist si surdu asta

Vezi toate comentariile (39)
Comentează