FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - DINAMO 3-1

"Cîinii" iau gol doar de la "bătrîni" » Cei 4 vasluieni care au răpus-o pe Dinamo au împreună 125 de ani

Mike Temwanjera a egalat la 1 după ce Dorel Stoica deschisese scorul
Mike Temwanjera a egalat la 1 după ce Dorel Stoica deschisese scorul

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 septembrie 2011 13:24

Deşi primiseră în primele cinci runde un singur gol, în partida cu Oţelul din etapa trecută, dinamoviştii a fost nevoită să scoată mingea din plasă la Vaslui de trei ori. Interesant este că toţi cei patru jucători care au marcat împotriva lui Dinamo în acest sezon sînt jucători aflaţi în jurul vîrstei de 30 de ani.

Primul gol încasat de trupa lui Liviu Ciobotariu a venit runda trecută, atunci cînd Dinamo a învins greu Oţelul, scor 2-1, reuşita gălăţenilor aparţinîndu-i lui Sergiu Costin, jucător care va împlini 33 de ani în noiembrie.

Aseară, trei vasluieni au lăsat-o fără replică pe Dinamo. Mike Temwanjera, atacant care va împlini 30 de ani în mai, a egalat pentru formaţia lui Viorel Hizo după ce Dorel Stoica deschisese scorul, iar brazilianul Wesley Lopes (30 de ani) şi-a adus echipa în avantaj imediat cu o lovitură de cap. Ambele pase de gol la primele două reuşite au venit din partea unui alt brazilian, Adailton, fotbalist care va împlini 35 de ani în ianuarie.

Ultima reuşită a Vasluiului a venit după o acţiune personală a lui Lucian Sînmărtean, mijlocaş în vîrstă de 31 de ani. Astfel, cei patru fotbalişti care au conlucrat la cele trei goluri marcate de FC Vaslui au împreună aproape 125 de ani. VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Şi în Europa League dinamoviştii erau cît pe ce să fie eliminaţi de un jucător de 36 de ani, care a şi înscris contra "cîinilor" în turul trei preliminar al competiţiei, cînd alb-roşiii au întîlnit formaţia croată NK Varazdin. Este vorba de Davor Vugrinec, jucător de 36 de ani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
cr777
cr777  •  13 Septembrie 2011, 22:50
Postat de catzanu pe 12 Septembrie 2011, 13:04

Mi-ai luat cuvintele ba yo_manu93 :))))) Dinamovist infect macaronar, de ce jignesti tu asade nicaieri, vezi-ti de treaba, vorbim la meci

Ba da urat esti =))) , se vede ca esti cioropinos

sdoru
sdoru  •  13 Septembrie 2011, 15:28

musat este un pieton!este la dinamo doar pt ca il impresariaza samsarul becali!!!a fost penibil duminica,marcaj la 2 metri,l-a facut adailton de nu s-a vazut;nu inteleg de ce nu este introdus raul crisan?!acest fundas este peste moti!!!!sau trebuie jucat moti pt ca este impresariat de samsarul becali!asa nu se face performanta!!!!!!de pe partea stanga a apararii a plecat dezastrul lui Dinamo duminica!!!mijlocas stanga paralizatul munteanu,fundas stanga pietonul musat,fundas central stanga tuberculosul moti!!!!!!FELICITARI LUI RUS!!!!! A FOST SINGURUL DINAMOVIST CARE A VRUT SI A AVUT SI CATEVA REALIZARI BUNE!!!!!BAFTA SI SANATATE RUS IN CONTINUARE!!!!!!!!!!!!!!!

619rko
619rko  •  12 Septembrie 2011, 20:40
Postat de maccarone2006 pe 12 Septembrie 2011, 15:45

Vezi ce faci prima data cu fatza aia de cocalar si vorbim dupa de meci....

scoreul e 3-1 daca vrei uita-te la rezumat ca tot 3-1 e

Vezi toate comentariile (12)
Comentează