FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - DINAMO 0-1

"Cîinii" intră în pauza de iarnă în postura de lideri » Tg. Mureş - Dinamo 0-1

Niculae a transformat penalty-ul obţinut de Dănciulescu +7   FOTO
Niculae a transformat penalty-ul obţinut de Dănciulescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 17 decembrie 2011 22:28

Dinamo a învins cu 1-0 la Tg. Mureş şi a încheiat anul pe primul loc al Ligii 1, cu 40 de puncte. Niculae a marcat în minutul 50 din penalty-ul obţinut de Dănciulescu.

 

Luchin a ratat deschiderea scorului cu o lovitură de cap care a trecut la o palmă de bara lui Albuţ(5). C. Munteanu n-a nimerit poarta gazdelor cu şuturi de la distanţă, iar Marius Niculae i-a dat emoţii lui Albuţ, care a prins în doi mingea trimisă pe jos de "Săgeată".


Portarul gazdelor a fost pus în dificultate şi de şutul foarte bun al lui Rus de la mare distanţă, dar a reuşit să reţină(34).

Alexandru Tudor a fluierat fiecare duel, iar la intervenţia lui Ilyeş asupra lui Dănciulescu în careul gazdelor a acordat penalty. Marius Niculae a şutat în dreapta lui Albuţ şi a deschis scorul(50). Dinamo era la acest scor din nou lider.

Rus a nimerit o centrare foarte bună în faţa porţii, dar Dănciulescu a ratat ţinta din doar 6 metri(55). Niculae a şutat pe lîngă de la distanţă(67), la fel ca şi Rus(70).

Nou intratul Ruiz i-a îngheţat pe dinamovişti pentru cîteva clipe. A şutat din întoarcere în bara transversală(74).

Dinamo a învins cu 1-0 la Tg. Mureş şi intră în pauza de iarnă din postura de lideri, avînd cu un punct mai mult decît CFR Cluj, 40.

VEZI AICI DESFĂŞURAREA LIVETEXT A MECIULUI

Vezi mai jos o galerie foto de la Tg. Mureş - Dinamo

Echipe de start:

Tg. Mureş: Albuţ - E. Nicu, Iencsi, Ghionea, Szilagyi - Bumba, Pădureţu, Ilyes, Fl. Dan - Didi, Subotici

Rezerve: Balauru, Donadoni, Celsinho, D. Matei, Vagner, Goge, Ruiz
Antrenor: Maurizio Trombetta

Dinamo: Bălgrădean - Luchin, Moţi, Dr. Grigore, Diabate - L. Rus, D. Stoica, B. Pătraşcu, C. Munteanu - Dănciulescu, M. Niculae

Rezerve: Naumovski, Pulhac, Bucşă, Stănescu, Scarlatache, Ţucudean, L. Ganea
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Arbitru: Al. Tudor (Bucureşti), Asistenţi: D. Mudura (Oradea), Ad. Ghinguleac (Bucureşti)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (557)
clase74
clase74  •  18 Decembrie 2011, 11:27
Postat de tamplaru pe 18 Decembrie 2011, 01:04

victorie meritata..tg mures degeaba acuza arbitrajul k nu a jucat nimic tot campionatul,si s-au trezit acum sa dea vina intr-un meci ... Dinamo merita sa fie campioana,doar sa reziste mafiei de la CFR.

Du-te draccu cu Dinamo a ta cu tot.

qwerty007
qwerty007  •  18 Decembrie 2011, 01:35
Postat de sundancekid67 pe 18 Decembrie 2011, 01:07

Ba la muieri nu le place sex-ul simplu decit daca esti un b,ou !! La muieri le pace banul si apoi sexul !! Bine acuma sa nu pacatuiesc sunt femei loiale care nu se culca niciodata cu nimeni decit cu sotul ..in primi doi ani de sute ori..in urmatorii doi ani de zeci de ori,,,in urmatorii ani o data la 3 ani !!

De cand am revenit acasa de la cumparaturi nimeni nu mai scrie nimic,asta cu femeile e mai mult decat adevarata si doare pe multi !! unii nu recunosc,dar cam asa e cu femeile !

krinos
krinos  •  18 Decembrie 2011, 01:09

Dinamo, cu tot ce inseamna (echipa+antrenor+patron), trb sa se gandeasca ca dc vor juca in CL/EL trb sa fie echipata corespuncator. In afara de prezenta, reprezinta si O TARA, asa cum e ea. Valabil pentru toate echipele care declara ca lupta pentru locurile CL/EL. Locul I in tur e bun pentru moral. In rest, sa faca bine sa se apuce de treaba, ca au de munca. E o echipa care are bani, are toate posibilitatile sa faca performanta. Numai sa vrea. Vorba " e usor sa ajungi sus, dar e greu sa te mentii.", e cat se poate de adevarata. Succes Dinamo in retur! Romania are nevoie in fotbal de echipe puternice, serioase, luptatoare! Nu coborati standardele!

Vezi toate comentariile (557)
Comentează
Close