FOTBAL  »  Superliga  »  FC VIITORUL - DINAMO, SÎMBĂTĂ, 25 IULIE, 18:30, DIGI,DOLCE, LOOK, GSP.RO

"Cîinii" se tem de meciul cu Viitorul: "Au fost cîțiva ani în care nu am cîștigat! Va fi un meci greu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iulie 2015 10:53

Vali Lazăr, mijlocașul lui Dinamo, a vorbit despre duelul pe care "cîinii" îl vor avea cu Viitorul.

"Vom avea un meci greu pentru că Viitorul este o echipă bună, care nu a pierdut în acest început de campionat. Am văzut că Viitorul are jucători cu experiență, dar noi vrem să ne facem jocul.

Au fost cîțiva ani în care nu am cîștigat în fața celor de la Viitorul, dar am învins la debutul domnului Rednic. Sperăm să cîștigăm la fel ca anul trecut.

Îmi doresc foarte mult să nu primim gol, la fel ca în primele două etape cînd am întîlnit echipe puternice, ASA și CSU Craiova", a spus Lazăr potrivit DigiSport.

"Alexe și-a dorit foarte mult să joace în străinătate. Noi nu sîntem în măsură să comentăm alegerea lui" Vali Lazăr

Partida Viitorul - Dinamo se va disputa sîmbătă, 25 iulie, de la ora 18:30 și va fi în direct pe DigiSport1, DolceSport1, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  24 Iulie 2015, 13:37

Dinamo nu pierde maine, decat foarte greu. Daca e sa remarcam ceva la formula de joc si primul 11 din aceasta editie, atunci remarcam soliditatea defensivei si imbunatatirea jocului de intampinare a atacurilor pe faza statica. Cum dinamo nu exceleaza la posesie si atacuri prelungite, de regula nu poate fi prinsa usor pe contraatac, au timp sa se aseze. Daca se duc chitit pe egal, sanse mari sa fie X. Asta pentru ca la fel de mari sunt si sansele ca Dinamo sa nu dea gol..)) Cu cine...

mbd555
mbd555  •  24 Iulie 2015, 13:15

Vin toti.....marti seara, se rezolva....stie nsgoita totul, locul, suma tooot :)))...vine bizonuuu

zecs93
zecs93  •  24 Iulie 2015, 12:38
Postat de zecs93 pe 24 Iulie 2015, 12:36

douniama ar fi o achizitie excelenta, e genu lui tembo de la astra , rapid in regim de viteza, dribling, executi precise, vine si de la guingamp unde a castigat cupa frantei acum 1 an sau 2 ani !!! Shamsin nu e cine stie ce , e o epava, la pandurii a dat alea 6 goluri dar e putin pt un atacant, sper sa vina DOUNIAMA, decat Xavier Pentacote sau Gregory Demby mai bine DOUNIAMA !!!

am inteles ca din astea 3 se va alege: Douniama, Xavier Pentacote si Gregory Demby, dar sper eu sa vina DOUNIAMA, ideal ar fi fost sa fi venit briand si douniama dar briand e totusi un nume important in franta asa ca nu vine pe biscuitii lui negoita !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează