FOTBAL  »  Superliga  »  GEST CARITABIL

"Cîinii" sînt alături de sinistraţi » Dinamoviştii trimit 3.000 de sticle cu apă la Novaci

Articol de GSP - Publicat luni, 04 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 04 august 2014 16:43

Clubul din Ştefan cel Mare, prin fundaţia DINAMO EVOLUTION va trimite mîine 3.000 de sticle de apă plată la 2 litri sinistraţilor de la Novaci, judeţul Gorj. Oraşul Novaci a fost călcat de o viitură de peste 3 metri care a distrus digurile şi malurile de protecţie, casele oamenilor fiind distruse, sute de persoane fiind evacuate.

DiNamoviştii şi-au exprimat pe site-ul oficial al clubului îngrijorarea faţă de cei aflaţi la ananghie: " Ne pasă de oameni indiferent că vorbim de copii sau bătrîni, de familii lovite de soartă sau alte cazuri sociale, pentru care trebuie să existe preocupare din partea tuturor românilor. Din momentul în care am preluat Dinamo, am încercat, pe lîngă organizarea clubului într-un climat sănătos, să fim alături de cei aflaţi în dificultate. ne pasă de oameni indiferent că vorbim de copii sau bătrîni, de familii lovite de soartă sau alte cazuri sociale pentru care trebuie să existe preocupare din partea tuturor românilor" a declarat patronul "cîinilor", Ionuţ Negoiţă pentru fcdinamo.ro.


"3.000 de sticle de apă plată la 2 litri vor ajunge marţi după-amiază la Novaci. Sîntem alături de sinistraţi şi încercăm să oferim sprijinul nostru acolo unde oamenii au cea mai mare nevoie!"
Dudu Georgescu, preşedinte Fundaţia DINAMO EVOLUTION

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 02:20
Postat de marianraicu pe 04 August 2014, 19:49

tu stai la bloc iti curge apa din perete si esti jmecheras de cartier . singura inundatie care ai trait-o a fost aia cand te-a inundat veciunu` de deasupra

aia e una dintre cele 10-12 clone ale unora absolut obsedati de dinamo. niste bolovani care inca mai traiesc din banii dati de puscariasul mimi stoika.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 02:19
Postat de fiulploii pe 05 August 2014, 14:28

Loool..cati idioti pe aici. Nu exista apa potabila in acea zona. Afara sunt 35-40 de grade si voi spuneti. Auzi la ei..au trimis apa... Vai de capul vostru... Oamenii aia au mare nevoie de apa..

exact ! un sincer bravo...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 02:18
Postat de comandhor pe 04 August 2014, 20:43

Pai si-asa ei sunt saraci de nu au dupa ce bea apa.

nu zau... tu esti cea mai penibila clona... pentru ca ai in spate pe cine ai...)) FORZA DINAMO !

Vezi toate comentariile (32)
Comentează