FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ 1-1

"Cîinii" speră şi după egalul cu U Cluj: ”Europa se joacă”

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2013 00:21

Nicolae Muşat, la primul său gol pentru Dinamo şi în prima ligă, n-a putut savura reuşita din lovitură liberă, dar spune că roş-albii vor continua să lupte pentru a ajunge în cupele continentale

- Nicki, tocmai tu să dai gol şi din lovitură liberă! Cum a fost?
- Am tras şi-a ieşit gol, a fost bine. Am văzut că şi portarul nu era pe fază, zidul la fel, am zis să încerc. Uite că a fost bine! Dar am irosit o şansă mare de a continua cu victorii şi sper să recuperăm cît mai repede ce-am irosit aici.

- Dar n-aţi învins. Cît vor conta aceste două puncte pierdute?
- O să vedem. Oricum, Europa se joacă, nu renunţăm la visul de a evolua acolo în sezonul viitor. O să vedem după meciul de la Tîrgu-Jiu, de duminică.

- Arbitrajul?
- Mulţi nervi. Arbitrul a permis tragerile de timp, a avut decizii bizare. Iar cei de la Cluj au tras cît au putut de timp. Felicitări că şi-au atins scopul! Au luat un punct pe hîrtie şi două la "adevăr".

"Am tratat superficial jocul, n-am avut claritate în faţa porţii adverse. Dar nu ne vom da bătuţi"
Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo

"Am un sentiment de frustrare vizavi de arbitrajul foarte slab. Golul lor a fost precedat de un fault neacordat asupra unui jucător al nostru"
Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo

"Arbitrul ne-a dezavantajat în meciul cu U. Ne-a barat drumul spre victorie"
Constantin Nica, fundaş Dinamo

"Dinamo printre cele mai bune din campionat, dar elevii mei au demonstrat că sînt fotbalişti. Meritam chiar victoria.
Sîntem încă în luptă pentru a evita retrogradarea"
Ionel Ganea, antrenor U Cluj

"Seriozitatea şi munca întregii echipe ne-au făcut o echipă greu de învins. Ionel Ganea ne-a ţinut uniţi. Am pus toţi cîrca la căruţă şi merge bine!"
Alin Raţiu, fundaş U Cluj

"Atitudine anti-Dinamo"
Cornel Ţălnar a acuzat după meci: "N-o să fim lăsaţi să terminăm pe un loc de cupă europeană! Toţi trei jucătorii care aveau un cartonaş galben pînă la suspendare l-au primit. Tendenţios! Păi, Bălgrădean şi Matei au luat degeaba. Pufi mi-a zis: "Nea Cornel, eu m-am dus să-i trag pe jucători din meleu, iar arbitrul mi-a dat gratuit "galben", a spus că nu trebuie să joc meciul viitor!". S-au pus noi, atitudine anti-Dinamo".

Ţălnar i-a dat peste mînă lui Ganea!
La finalul partidei, Ionel Ganea, vizibil satisfăcut, a mers să dea mîna cu Cornel Ţălnar, mai ales că au lucrat împreună la Dinamo. Însă tehnicianul "cîinilor" i-a dat peste mînă omologului său, nervos, şi-a scăpat o înjurătură printre dinţi! Ganea a declarat, vizavi de gest: "Aşa sînt miliţienii, n-au respect! Eu, din politeţe şi avînd educaţie de la părinţi, am învăţat să fiu respectuos, dar n-am avut cu cine". "Eram supărat, la nervi după meci, dar rămînem fraţi", a comentat dinamovistul.

Trei absenţe cu Pandurii
Dinamo nu doar că a ratat victoria aseară cu U Cluj, dar avea trei jucători la limită cu cartonaşele şi toţi au primit avertisment! Ceea ce înseamnă că Bălgrădean, Matei şi Curtean nu vor evolua duminica viitoare, la Tîrgu-Jiu, contra Pandurilor, contracandidată a "cîinilor" în lupta pentru un loc de cupă europeană. Pe lîngă accidentatul Cătălin Munteanu, Bălgrădean şi Matei au primit cartonaşe galbene după proteste, iar dinamoviştii l-au acuzat pe arbitrul Popa pentru maniera de condus partida.

Ganea s-a luat de Prodanca
Anamaria Prodan a venit la meci, aseară, cu un scouter al lui Chelsea, care va asista şi la derby-ul de diseară. Ganezu' n-a menajat-o, mai ales că ANM a făcut zilele trecute declaraţii vizavi de U Cluj: "Cine vorbeşte despre noi nu are informaţiile necesare şi nici calitatea morală să vorbească despre U Cluj. Anamaria Prodan să-şi vadă de familia ei şi să discute despre Steaua! Că dacă mă apuc să vorbesc eu despre ea nu va fi bine".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
vladimir1312
vladimir1312  •  16 Aprilie 2013, 19:35
Postat de terminatorul2 pe 14 Aprilie 2013, 01:16

”Europa se joacă” Da , dar pt alții ! Voi sunteți alergici la cupele europene !!!

@terminatorul2 iar eu sunt alergic la becalizati ca tine :)

adimutu14
adimutu14  •  15 Aprilie 2013, 14:50

Daca batem Pandurii voi crede si eu in calificarea in Europa League, dar pacat ca nu putem juca cu formula completa.

ravenpaladin
ravenpaladin  •  15 Aprilie 2013, 08:48

U.Cluj mereu au stat "capra" in meciurile disputate cu Steaua,dar in partidele cu Dinamo si-au dat sufletul pe teren(galeriile mai sunt si infratite,oare ce parere au clujenii despre aapectul acesta). Oricum,etapele ce-au ramas se va umbla la butoane:Condescu(Pandurii) a inceput deja,Walter(Petrolul) nu o sa stea deoparte,Niculae(Astra) nu s-a impacat cu ideea pierderii locului 2.Dar cel mai important,este sa-i batem pe grandomanii de la Steaua.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează