FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Cîinii" surprinşi de acuzele de rasism ale lui Diabate: "Ne-a dezamăgit declaraţia lui"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 18 aprilie 2013 22:07

Ionel Dănciulescu, atacantul lui Dinamo, a vorbit despre lui Zie Diabate, care i-a acuzat pe români că sînt rasişti, dar şi pe dinamovişti, care nu l-ar fi primit cu braţele deschise la echipă.

"Ne-a dezamăgit declaraţia lui Zie Diabate. E posibil ca vorbele lui să fi fost înţelese greşit. Noi am făcut tot ce a depins de noi ca orice străin să se simtă ca acasă.

Cred că Boubacar, care e acum la noi în echipă, se simte bine. Glumim cu el, ne petrecem timpul împreună, aşa procedam şi cu el", a spus Ionel Dănciulescu la sportro.

Citeşte şi: Un fost dinamovist acuză România de rasism: "Nimeni nu iubeşte jucătorii de culoare!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
adimutu14
adimutu14  •  19 Aprilie 2013, 17:25

Poate s-a inteles gresit sau ce stiu eu...cat timp era in Romania parea ca se simte bine, si in declaratiile pe care le avea spunea ca ii place aici si ca totul este perfect, iar acum face de astea...urat din partea lui daca e adevarat.

dany_dinamovistu
dany_dinamovistu  •  19 Aprilie 2013, 12:27

Hai sa fim seriosi, stim cu totii ca dea lungul vremii dinamo cred ca a avut cei mai multi africani... Si nu am vazut din partea fanilor sau coechipierilor acuze rasiste. Stiu ca a fost o data o problema cand toti jucatorii s-au vopsit negrii pe fata. Dar a fost un caz izolat. Nu cred ca se pune problema ca in alte campionate, cand fanii arunca cu banane...

dash_berlin
dash_berlin  •  19 Aprilie 2013, 00:37
Postat de torino1115 pe 18 Aprilie 2013, 23:01

Danciule la cate declaratii tembele ai dat in ultimele 24 de ore iti prevad un viitor luminos ca ziarist, oricum la fotbal nu mai faci fata.

are si el o varsta.sant altii care la 20 de ani nu joaca cum joaca el acum.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close