FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Cîinii" vor ca UEFA să îi lase în cupele europene, dar speranțele le sînt spulberate : "Nu cunosc vreun caz în care UEFA să fi acordat o derogare într-o astfel de situație"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2015 13:25

Dinamo nu a ieșit din insolvență pînă pe 31 mai, iar clubul mai trebuie să aștepte doi ani pînă să participe în cupele europene.

Cu toate acestea, "cîinii" speră să poată participa în sezonul 2016-2017 în cupele europene.

"Din cîte ştiu eu, mai avem o şansă, pe 24 iunie, cînd se va mai judeca acest caz. Sperăm ca pînă la urmă să ieşim din insolvenţă. Planul de reorganizare a fost aprobat , dar nu s-a judecat recursul ANAF. Eu cred că UEFA poate da o dispensă, dar nu am mai multe date", spunea Dănciulescu în urmă cu o săptămînă.

Viorel Duru, președintele Comisiei de Licențiere, a vorbit despre posibiltatea ca Dinamo să joace în cupele europene.

"De cerut, oricine poate cere orice. Cea care va decide însă este UEFA. Dar eu nu cunosc vreun caz în care UEFA să fi acordat o derogare într-o astfel de situație. Regula este ca solicitantul de licență să nu fi intrat sau nu se afle în insolvență cu 12 luni înainte de începerea sezonului. Asta e regula care se aplică în cazul lui Dinamo și ar putea cere o derogare

Nu cred că se va putea judeca cererea de ieșire din insolvență în condițiile în care există o contestație a finanțelor și nu există o hotărîre la acest apel", a spus Duru potrivit Mediafax.

24
iunie este data în care Tribunalul București poate decide ieșirea din insolvență a clubului Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  03 Iunie 2015, 01:15

pol1iasi: ba ***, tu in primu rand nu ar trb sa deschizi pliscu ala ca voi evoluati ilegal mah cocalar cu ochelari de soare noaptea, voi sunteti o clona ca si prazarii aia de la CSU Craiova si la fel si ca *** toante din *** FCSB, da da sa stii treaba asta, Poli iasi nu e csms iasi, hai valea la piata ca ai de dat legatura.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  03 Iunie 2015, 01:14

heli0globus: marinare vezi ca ti-sa scufundat harbu de vapor, pardon echipa aia faru fara bec :))))

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  03 Iunie 2015, 01:11

Nu prea cred in derogarea asta, adica nu i-a dat lu malaga care e si mai si si ne da noua ca suntem noi buricu iesirii din insolventa, eu nu cred pana nu vad, daca sar intampla o minune sa iesim la urmatoru termen din insolventa atunci chiar pot sa spun ca se va vrea performanta pana atunci ciuciu banana =)))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close