FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO

Cinci absențe grele pentru Andone! Ce spune antrenorul despre meciul cu Astra

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2016 13:33

Ioan Andone a vorbit azi despre partida de joi din sferturile de finală ale Cupei Ligii. Meciul va fi în direct la Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

Antrenorul lui Dinamo s-a plâns din cauza problemelor de lot, însă chiar și așa e încrezător că echipa sa va scoate un rezultat bun.

"Îmi lipsesc 5 jucători. Mă bucură evoluțiile avute de ei la echipele naționale, dar, pentru noi, este greu fără cei cinci.

Am încredere în cei care au rămas, ne-am pregătit special, pentru că ne dorim foarte mult un trofeu. Urmează meciul cu Astra și dacă îl câștigăm jucăm în semifinalele Cupei Ligii.

Ne întâlnim cu ei la două săptămâni jumătate după meciul care ne-a lăsat urme adânci. Dar acum va fi alt meci. Se joacă o calificare și am încredere în cei care au rămas că ne vom califica.

Ei au aceeași echipă ca anul trecut, exceptându-i pe cei care au plecat la Steaua. Au echipă experimentată, cu valori individuale foarte mari. Va fi un meci încrâncenat", a spus Andone.

Steliano Filip, Dorin Rotariu, Adam Nemec, May Mahlangu și Jaime Penedo sunt fotbaliștii dinamoviști convocați la loturile naționale.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
tatutzu
tatutzu  •  16 Noiembrie 2016, 15:48

Steliano Filip, Dorin Rotariu, Adam Nemec, May Mahlangu și Jaime Penedo sunt fotbaliștii dinamoviști convocați la loturile naționale. Păi e un câștig, nu o pierdere!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  16 Noiembrie 2016, 14:37

COBREA - CORBU , NEDELCEARU , MARIC , OLIVA - NISTOR , BUSULADZIC , PALIC - HANCA , POPA(moldoveanu) , LAZAR !!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close