FOTBAL  »  Superliga  »  TWENTE - STEAUA 1-0 (ÎN TUR 1-0)

Cinci jucători se bat pentru locul lăsat liber de Brandan în primul "11" al Stelei!

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 24 februarie 2012 13:11

Pablo Brandan a jucat ieri ultimul meci în tricoul Stelei, urmînd să parafeze în următoarele zile contractul cu chinezii de la Liaoning Hongyun.

Argentinianul va pleca în China, Steaua urmînd să încaseze aproape 1 milion de euro. După plecarea sud-americanului, nu mai puţin de cinci jucători se bat pe locul lăsat liber în primul "11" al lui Ilie Stan. Chipciu, Bourceanu şi Tănase vor fi sigur titulari în retur, singurul semn de întrebare fiind în privinţa înlocuitorului lui Brandan.

Bicfalvi, Bălan, Răduţ sau Prepe
Steaua poate reveni la sistemul cu doi închizători autentici, mizînd pe Eric Bicfalvi lîngă Bourceanu. Ar pierde însă la capitolul creaţie, Brandan fiind cel mai bun pasator al Stelei.

Tibi Bălan şi Andrei Prepeliţă ar aduce un plus în ofensivă, dar evoluţiile lor nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor pînă în momentul de faţă. Primul a dezamăgit complet atunci cînd a fost pe teren, în timp ce Prepe a alternate meciurile bune cu cele modeste. Răduţ a jucat foarte puţin în ultimul timp, fiind mai mult accidentat.

Tănase în centru?
Mulţumit de evoluţiile lui Florin Costea din Antalya, dar şi din "dubla" cu Twente, Ilie Stan se gîndeşte să-l mute pe Tănase în centrul liniei de mijloc pentru a-i face loc fostului jucător al Craiovei. Steaua ar cîştiga foarte mult în ofensivă, utilizînd în acelaşi timp doi dintre cei mai valoroşi jucători din Liga 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
domodo
domodo  •  24 Februarie 2012, 13:02

solutia este simpla dar...costa!!!!si cind ai un gegel cretinel becali patron pare de nerezolvat!poti sa faci 100 de transferuri dar daca NU ADUCI CEL PUTIN UN NUMAR 10(adevarat)atunci nu faci nimic!!!cine sa-i dea mingi lui nicolic(unul din cele mai bune virfuri "de careu"din tara?cine sa il angajeze pe rusescu?poate gegel becali(am auzit ca vrea sa intre pe reten!!!!pina nu se renunta la frati panarama(costea),la prepelita,si la alti citiva jucatori fara valuare(pe unii gegel chiar nu ii vede?)si pina nu se fac adevarate transferuri steaua nu va cistiga nimic!de asemeni stelui ii trebuie URGEN UN MANAGER ADEVARAT!!!(argaseasala o fi bun la "acte"dar nu la fotbal,iar cei

tzii
tzii  •  24 Februarie 2012, 13:04

fl costea trebuie sa fie titular, asa ca lemn tanase trece in centru

alpin
alpin  •  24 Februarie 2012, 12:53
Postat de mariuscarsing pe 24 Februarie 2012, 12:43

balan in centru pt ca este un jucator de creatie

A fost! Intre timp s-a transferat la Steaua...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează