FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Cinci pe lista neagră! » Se prefigurează o vară fierbinte la CFR Cluj

Nici Paulo Sergio nu este sigur de postul său din vară
Nici Paulo Sergio nu este sigur de postul său din vară

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 martie 2013 20:55

Paszkany a anunţat o remaniere masivă la vară după startul slab de sezon. ”Vom aduce alţi şase jucători”, a explicat şeful feroviarilor.

Prestaţia modestă din meciul cu Rapid (0-0) se va lăsa cu o remaniere la finalul sezonului în lotul campioanei CFR Cluj. Patronul feroviarilor, Arpad Paszkany, e decis să facă o amplă curăţenie după ce a izbucnit la finele partidei cu giuleştenii.

"Mediocru e un cuvînt blînd pentru meciul pe care l-am văzut. N-am mai văzut de mult CFR să joace atît de slab. Vom încerca să strîngem cît mai multe puncte şi vom trage o linie la finalul sezonului, să vedem cine merită şi cine nu să continue la CFR. E greu să joci în şase oameni contra 11 cu Rapid", a spus Paszkany la DigiSport.

Deşi s-a ferit să facă nominalizări, 5 jucători au fost vizaţi de criticile dure ale finanţatorului, Godemeche, Weldon, Hora, Diogo Valente şi Maah. Dacă primii doi îşi încheie conturile cu echipa clujeană la finele sezonului, ceilalţi mai au încă angajamente valabile cu clubul clujean.

O situaţie specială o reprezintă Robert Maah (27 de ani), atacantul francez cumpărat de la Citadella pentru 700.000 de euro şi care nu a confirmat deloc la Cluj. El era văzut drept înlocuitorul perfect pentru Sougou, dar Paulo Sergio şi-a epuizat aproape toate căile de a-i scoate în evidenţă calităţile după ce l-a folosit în linia mediană pe toate posturile şi chiar vîrf împins.

"Marea decepţie o reprezintă Maah, pentru că s-a plătit o sumă importantă de bani. Paszkany nu mai e dispus să accepte vreo scuză, iar dacă nu va confirma rapid, va fi primul pe lista de plecări", a explicat o sursă din interiorul echipei clujene.

Amical cu Ferencvaros în Ungaria
Clujenii au acceptat invitaţia lui Ferencvaros pentru a disputa un meci de pregătire duminică, în capitala Ungariei, de la ora 18:00 (ora României), pe stadionul "Albert Florian". Partida va face parte dintr-o ceremonie de adio, arena urmînd să fie demolată şi apoi reconstruită. "E o bună ocazie de a găzdui în tribunele noastre o serie de compatrioţi şi de a-l revedea pe fostul nostru junior, Adam Vass, care evoluează acum pentru clujeni", au scris ungurii pe site-ul oficial.

"Dacă patru sau cinci nu fac nimic sau fac numai în detrimentul echipei, pentru ceilalţi e foarte greu să cîştige. Noi nu nominalizăm, linia o tragem în interior. Sita cerne şi vor fi aduşi alţii. Sînt dezamăgit de unii. Dacă nici de a patra sau a cincea şansă nu te foloseşti, ce pretenţii să mai ai?" (Arpad Paszkany, patron CFR)

"Am jucat oribil cu Rapid, dar trebuie să înţelegem de ce. Eu nu renunţ, sînt un luptător. Vreau mereu mai mult şi îmi doresc mereu să cîştig" (Paulo Sergio, antrenor CFR)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
mandpv964
mandpv964  •  27 Martie 2013, 19:27
Postat de romanescu pe 20 Martie 2013, 10:17

Baa ! Lasa tu Ardealul in pace ca nu-i al tau ! Suntem destui romani aici , in Ardeal, sa ne purtam de grije . Iar daca tu crezi ca avem nevoie de tine , te inseli ! Vezi-ti de stehoatza ta si lasa CFR-ul in pace . Ati furat 25 de ani cat v-a fost tata criminalul de ceausescu , acum faceti pe victimele ??. Esti un copilas care vrea sa stergem cu buretele anii "80 , cand , vagoanele cu mancare mergeau spre voi si Clujul murea de foame . Tu nu stii asta , ca erai sugaci atunci , dar eu v-am blestemat mult pe voi, pe sudisti , chiar daca sunt roman . In voi am vazut doar hoti, smecheri , mincinosi , nicidecum frati romani.. Acum vrei sa-mi spui ca esti "eliberator " ??

Iar a disparut comment-ul meu.Nu-i nimic il scriu iar.Dupa cum se vede n-au murit toti clujenii de foame din moment ce ai scapat tu ,un tampit.Esti prost.Expresia lui Cocosila din Morometii.Ma-ndoiesc sa-l fii citit pe M.Preda.

cfrclujole
cfrclujole  •  26 Martie 2013, 19:11
Postat de kily pe 20 Martie 2013, 20:33

pana nu va ajunge cfr in "B" nu voi avea liniste...!

Pana atunci voi va desfiintati....in liniste....

haideusicfr
haideusicfr  •  22 Martie 2013, 09:16
Postat de kily pe 20 Martie 2013, 20:33

pana nu va ajunge cfr in "B" nu voi avea liniste...!

?????!!!!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează