FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cînd se va rupe blestemul? Steaua n-a mai avut de 6 ani un cuplu sudat pe banda dreaptă

Ogăraru-Nicoliţă e ultimul cuplu sudat de pe banda dreaptă a Stelei
Ogăraru-Nicoliţă e ultimul cuplu sudat de pe banda dreaptă a Stelei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 14 martie 2012 14:11

La Steaua, banda dreaptă pare blestemată. Pe parcursul meciului cu U Cluj, Ilie Stan a fost nevoit să folosească 4 fundaşi dreapta după ce Martinovici şi Prepeliţă s-au accidentat.

Antrenorii Stelei din ultimii ani au avut mari bătăi de cap cînd a trebuit să aleagă fundaşul şi mijlocaşul dreapta. Ultimul cuplu sudat de pe banda dreaptă a fost format din Ogăraru şi Nicoliţă, în sezonul 2005-2006

Dacă Bănel Nicoliţă a fost titular incontestabil de la venirea la Steaua, antrenorii roş-albaştrilor au avut probleme cînd a trebuit să-i aleagă perechea din bandă. Dar fundaşii dreapta au fost parcă blestemaţi. Pe rînd, Daniel Bălan, Pawel Golanski, Emeghara sau Gabi Matei au suferit accidentări grave şi au lăsat Steaua descoperită în banda dreaptă.

Ultimul cuplu-certitudine pe partea dreaptă a roş-albaştrilor a fost format din George Ogăraru şi Bănel Nicoliţă, în sezonul 2005-2006. Cei doi au jucat împreună 25 de meciuri în acel campionat. Fundaşul s-a transferat la Ajax la finalul sezonului.

Acum, Martinovici şi Chipciu par favoriţi să ocupe aceste posturi în echipa lui Ilie Stan. Dar cum sîrbul va absenta circa o lună, antrenorul Stelei va fi nevoit să improvizeze, singura variantă fiind Dănănae, dar olteanul e căzut în disgraţie după evoluţia dezastruoasă din turul cu Twente.

Ce cupluri de fundaş dreapta-mijlocaş dreapta a mai avut Steaua de la Ogăraru-Nicoliţă:

- Golanski - Szekely
- P. Marin - Nicoliţă
- Golanski - Nicoliţă
- Emeghara - Nicoliţă
- Bonfim - Nicoliţă
- Martinovici - Chipciu

Care crezi că a fost cel mai bun cuplu?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
dtdr
dtdr  •  14 Martie 2012, 23:05

stelutza de 6 ani n-a avut o echipa sudata, nu numai cuplu de fundasi, iar blestemul se numeste jiji si cei care-i fac propaganda acestuia. Nu avem ce face asta-i presa noastra care scoate in fata numai personaje de acest tip. Nu am vazut de mult sa scrieti un articol despre sportivi au facut istorie pentru aceasta tara, dar acest incult apare zilnic de zeci de ori si voi sunteti pe spate, savurand ineptiile care le poate debita.

iwineuu
iwineuu  •  14 Martie 2012, 14:36
Postat de terminatorul2 pe 14 Martie 2012, 14:30

Sper ca Matei - Chipciu sa sa joace atit de bine incit sa nu mai vorbiti de ” blesteme”

Lol tu chiar iei in serios ce scriu abjectii astia? :))))Fereasca...

the_cezar
the_cezar  •  14 Martie 2012, 14:32

inca un articol despre blatisti

Vezi toate comentariile (7)
Comentează