FOTBAL  »  Superliga  »  URZICENI - GAZ METAN, AZI, ORA 14:30, GSPTV ŞI GSP.RO

Cindrea: "Vom obţine măcar un punct cu Urziceniul"

Articol de - Publicat miercuri, 07 aprilie 2010 00:00

Presedintele lui Gaz Metan, Corin Cindrea, a declarat că a trecut peste esecul din Ştefan cel Mare şi a precizat că aşteaptă cu încredere confruntarea cu Urziceniul.

“La Dinamo eu zic că am reusit un meci bun si cred că altul ar fi fost rezultatul final dacă nu era acea eliminare gresită la Buzean în minutul 30. Prin acea decizie, centralul a rupt echilibrul si i-a favorizat pe dinamovisti", a zis el.

Apoi a continuat: "Acum, gandul nostru este doar la partida de la Urziceni, pe care sînt convins că o vom aborda de-o asa manieră încît să obtinem cel puțin un punct".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  07 Aprilie 2010, 16:46

acum ce mai zici de rezerve? crezi ca ne trebuie antrenor?

 •  07 Aprilie 2010, 13:22

daca si cu patru ochi asa ai vazut meciul cu dinamo platesti degeaba bani la c.a.s. .iar asta cum ca iei tu un punct cu unirea ,fara 5 titulari cum vrea pustai ,laso moarta ca nu tine nici macar la tine jn casa.

 •  07 Aprilie 2010, 13:05

DE PENALTY LA CRISTEA, INAINTE DE ELIMINARE, NU ZICI NIMIC... TOATE RELUARILE DE PE GSP-TV AU ARATAT CA A FOST DAR... SPUI NUMAI CE-TI CONVINE HAI BAFTA SA OBTINETI EGALUL ALA

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close