FOTBAL  »  Superliga  »  ECHIPA ETAPEI

Cine a impresionat în ultima etapă din Superligă: Dorinel Munteanu, antrenorul rundei 18 + FCSB și CFR Cluj nu au niciun jucător

Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul Galați / foto: https://www.facebook.com/SCOtelulGalati/
Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul Galați / foto: https://www.facebook.com/SCOtelulGalati/

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2023 13:53 / Actualizat marti, 05 decembrie 2023 16:20

LPF a publicat echipa etapei a 18-a. Dorinel Munteanu a fost desemnat antrenorul rundei după ce a învins-o cu Oțelul pe FCSB (2-0), la București.  Urmarea evoluției catastrofale de pe Arena Națională, liderul n-are niciun reprezentant în primul unsprezece. La fel, CFR, învinsă de Universitatea Craiova (0-1).

Ca de fiecare dată la finalul unei etape din Superliga, Liga Profesionistă de Fotbal i-a anunțat astăzi pe premianții ultimei runde. Urmare a surprizei din week-end, FCSB - Oțelul (0-2), liderul n-are niciun reprezentant în primul unsprezece, iar gălățenii sunt cel mai bine reprezentați, cu doi jucători, Miguel Gomes Silva, Juri Cisotti, și antrenorul, Dorinel Muteanu.

PORTAR
Lukas Zima (Petrolul Ploiești) - Datorită intervenţiilor portarului ceh, ploieştenii şi-au continuat seria meciurilor fără înfrângere.

Universitatea Craiova domină în apărare


FUNDAŞI
Ştefan Vlădoiu (Universitatea Craiova) - A depus un efort consistent în cele 81 de minute în care s-a aflat pe teren, reuşind să impună respect.
Gabriel Mutombo (FC Botoşani) - O prestaţie sigură. A câştigat majoritatea duelurilor în care a fost implicat.
Raul Da Silva (Universitatea Craiova) - Experimentatul fundaş brazilian a făcut un joc solid în centrul defensivei Universităţii Craiova.
Miguel Gomes Silva (Oţelul Galați) – A fost la înălţime! A oprit orice încercare adversă de a pătrunde pe flancul său.

MM Stoica, critici dure pentru jucătorii de la FCSB: „Nu există scuze plauzibile! Chiar nu poţi să o dai în poartă cu latul de la câţiva metri?”
FCSB - OȚELUL 0-2
MM Stoica, critici dure pentru jucătorii de la FCSB: „Nu există scuze plauzibile! Chiar nu poţi să o dai în poartă cu latul de la câţiva metri?”

Juri Cisotti a făcut legea pe Arena Națională, la mijlocul terenului


MIJLOCAŞI
Eric Omondi (UTA Arad) - Introdus la pauză, s-a dovedit a fi o mutare inspirată, asta deoarece a contribuit la ambele reuşite ale arădenilor.
Juri Cisotti (Oţelul Galați) - Este un jucător exponenţial în sistemul gândit de Dorinel Munteanu. Pe lângă golul marcat, a dominat centrul terenului.
Alexandru Chipciu (Universitatea Cluj) - Căpitanul Universităţii Cluj şi-a trecut în cont o nouă pasă decisivă, a patra din acest sezon.

Costică Budescu, răsplătit pentru show-ul de la Iași: gol și assist


ATACANŢI
Marius Ştefănescu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - Graţie dublei reuşite de el, covăsnenii au luat trei puncte extrem de importante în lupta pentru un loc în play-off.
Rivaldinho (Farul Constanța) - Al doilea joc la rând în care a marcat. În plus, a reuşit şi o pasă decisivă.
Constantin Budescu (Farul Constanța) - Responsabil cu spectacolul! A marcat şi a oferit un assist de clasă. Are patru goluri şi șase pase decisive în ultimele 10 apariţii în SuperLiga României.

Dorinel e maestrul deplasărilor. FCSB a simțit-o pe propria-i piele


ANTRENORUL ETAPEI
Dorinel Munteanu (Oţelul Galați) - După titlul câştigat la finele sezonului 2010-2011, fostul mare internațional scrie din nou istorie cu Oţelul, pe care a luat-o din eşalonul al treilea, a promovat-o în al doilea, apoi în Superligă, competiţie în care impresionează. Ultimul rezultat, victoria pe terenul liderului, a venit să confirme jocul bun prestat de gălăţeni cu precădere în deplasare, unde sunt neînvinşi.

Mai puteți citi:

Jucătorul din Superligă care l-a șocat pe Basarab Panduru: „Nu ai cum să fii atât de slab şi să fii titular!”

Claudiu Niculescu dă din casă: „Să vă zic ce a pățit un coleg în cazino”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează