FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Manta de vreme rea X 2 » Cu cine vor pregăti „câinii" partida cu Chindia Târgoviște

Sebastian Moga // Foto: GSP
Sebastian Moga // Foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 10 martie 2020 16:10

Dinamoviștii și-au luat „la revedere" de la Dusan Uhrin (52 de ani), care și-a reziliat luni contractul cu clubul, iar până la partida cu Chindia vor fi pregătiți de Sebastian Moga și Iulian Mihăescu.

  • Dinamo - Chindia Târgoviște se joacă luni, 16 martie, de la ora 20:30. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

Sunt mai multe variante, au transmis oficialii grupării, se discută, dar Liviu Ciobotariu rămâne în pole position în acest moment să preia funcția de A1 la echipa din „Ștefan cel Mare”, aflată la 3 puncte de retrogradare. Până să-și rezolve problemele în Liban și până să se semneze actele, formația se va pregăti sub comanda lui Sebastian Moga și Iulian Mihăescu.

Mereu oamenii buni la toate la Dinamo, ca de fiecare dată când pleacă un antrenor și sunt probleme până este angajat un altul. Moga a mai fost interimar la începutul sezonului, vreme de trei etape, după ce Eugen Neagoe era să moară pe banca de rezerve.

La rândul său, de ani buni Iulian Mihăescu, care are și licența PRO, a fost „manta de vreme rea" pentru clubul cu care a făcut carieră la finalul anilor '80. Nu este exclus ca, dacă se mai tergiversează mult situația, cei doi să fie pe bancă și cu Chindia, luni!

EXCLUSIV Manta de vreme rea X 2 » Cu cine vor pregăti „câinii


Dinamoviștii revin de astăzi la antrenamente. La ora 16:30 este reunirea la Săftica, ședința de pregătire începe de la ora 17:00. Inițial, antrenamentul trebuia să fie dimineață. Doar că s-a tot sperat rezolvarea situației antrenorului principal, astfel că luni seară, jucătorii au fost informați pe Whatsapp că s-a mutat ora startului pregătirilor.

VEZI ȘI:

DINAMO // FOTO Florin Prunea, în echipamentul lui Poli Iași la cumpărături, la 3 zile după eșecul din Copou: „Afară cu bufonul ăsta!” » EXCLUSIV Reacția acestuia: „Chiar atât de tâmpiți suntem?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
creeperno999
creeperno999  •  10 Martie 2020, 23:12

Hai ciobotariu

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  10 Martie 2020, 19:03

principal : I.MIHAESCU , secunzi : S.MOGA , S.ION si L.MEZEI !!!!!!!!!!!

moshu..48
moshu..48  •  10 Martie 2020, 18:05
Postat de mario_rdfe pe 10 Martie 2020, 17:46

E de moment...au scris astia clar ca Liviu Ciobotariu urmeaza sa plece de la nationala libanului si abia atunci semneaza..pana atunci, trebuie ca cineva sa se ocupe de pregatirea echipei. Sper sa fie asta planul si sa nu vina Mihalcea....mai bine il prefer pe Iulica Mihaescu

Până atunci, însă, va trebui să suportăm ironiile (chipurile, fine / discrete) ale șefului Departamentului Denigrări Dinamo , la adresa „clubului alb-roșu”. Bagă / lovește, Apostole, te înțeleg !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează