FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Cine decide la CFR Cluj? Problema dinaintea meciului decisiv cu Craiova: „Nu prea avem cum să comunicăm”

Cu Dan Petrescu aflat departe de echipă, „secundul” Valeriu Bordeanu (43 de ani) a preluat frâiele campioanei României
Cu Dan Petrescu aflat departe de echipă, „secundul” Valeriu Bordeanu (43 de ani) a preluat frâiele campioanei României

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 11:55 / Actualizat sambata, 01 august 2020 14:04

CFR Cluj a câștigat meciul cu FCSB, scor 2-0, și a rămas în lupta pentru titlu. Dan Petrescu, confirmat pozitiv cu Covid-19, a lipsit de pe banca „feroviarilor”.

  • Dacă Universitatea Craiova va câștiga meciul cu Astra la „masa verde”, oltenii sunt campioni și cu un egal cu CFR, în derbyul de luni seară
  • Dacă meciul cu Astra se va juca, iar Craiova scoate cel mult un egal la Giurgiu, CFR va fi campioană în caz că ia măcar un punct în meciul cu CSU.

Cu Dan Petrescu aflat departe de echipă, „secundul” Valeriu Bordeanu (43 de ani) a preluat frâiele campioanei României. Acesta a dezvăluit cât de anevoioasă este comunicarea cu antrenorul aflat în izolare.

CFR, fără Dan Petrescu pe bancă

„Vă spun sincer, lucrez de 6 ani cu Mister și nu ai cum să îi înțelegi stilul. Nu știu exact ce gândește, dar anticipez ce mutări ar putea face. Cu siguranță vorbim în timpul sesiunii de antrenament, el decide programul, dar în timpul meciurilor nu prea avem cum să comunicăm”, a explicat Bordeanu modul de operare.

Am vorbit înainte de meci cu Dan Petrescu. Vom vedea dacă va fi pe bancă, sunt niște protocoale care trebuie urmate. El acum este în izolare, acasă. Dacă rezultatele testelor vor fi bune, el ar putea fi și pe bancă.
- Marius Bilașco, oficial CFR Cluj

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Comentariu tranșant al lui Dan Udrea, după FCSB - CFR 0-2: Câtă greaţă mai încape într-un fotbal care nu se va mai face bine niciodată?

Craiova, favorită la titlu: „CFR mi s-a părut ruginită, împotriva unei echipe de bebeluși”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
creeperno
creeperno  •  01 August 2020, 22:47

Depinde de arbitru castigatoarea titlului

1_0_1_0
1_0_1_0  •  01 August 2020, 21:20
Postat de Gabi Simon pe 01 August 2020, 19:20

Oameni fara scrupule astia de la Cluj si de la Giurgiu,si de o nesimtire crasa. Cum sa mai poaya juca Astra cu Craiova meciul pina luni seara pe data de 3,cind Federatia si Liga trebuie sa anunte echipele vare vor participa in Cupele Europene. Normal si firesc e ca meciul de aseara sa se fi jucat la urma nu conta cum se joaca,,Craiova mefiind vinovata in nici o situatie si apoi chiar daca clujenii puteau cistiga si la 4-5 goluri cu *** fariseului ca nu mai era nici o problema. Daca e sa fim cit mai corecti cum e si normal aseara nu trebuia sa joace nici CFR-ul,avind in vedere ca Luni seara e ultimul meci intre ele ,si sa die o cistigatoare corecta asta trebuia sa se intimple. Acum cu ce drept clujul cere ca maciul Craiovei sa se joace doar pe teren cu Astra,sincer e nedrept si e hotie pe fata tu Deac asta de la Cluj aseara si altii din trupa lui sa rinjeasca in fata cu declaratii ca asteapta meciul de la Craiova si astia sa joace cu mirlele astea de la Giurgiu pe teren cind so putea? De unde atita nesimtire fara scrupule,dar vedem cum fiecare isi vede interesul doar om dreptul lui. Dupa ce Craiova le plateste si testele de Covid celor de la Astra ,in ideea normala de a putea juca,si conducerea Astrei iese la declaratii prin Coman si anunta ca daca Craiova cistiga la masa verde asa cum e si normal sa cistige zilele astea fiindca pina Luni nu se mai poate juca meciul cu eii,anunta ca se vor duce la Tass.

Respiri ură prietene și de-aia îți pierzi luciditatea. Arunci acuze și-i faci nesimțiți pe unii și pe alții fără temei. În plus, se pare că ești total pe lângă fenomen dacă pentru tine TAS înseamnă TASS. Pun pariu că habar n-ai ce reprezintă inițialele TAS. Bine că ești tu deștept și restul nesimțiți.

donquijote
donquijote  •  01 August 2020, 20:52
Postat de antihotie pe 01 August 2020, 17:45

care e intrebarea de fapt, cine decide blaturile la cluj?

Eu

Vezi toate comentariile (6)
Comentează